Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Самий важливий матч

2015-12-07 09:42 Перед Порту говорили, що матч в Португалії буде самим важливим в сезоні. . Але поки Динамо ...

Перед Порту говорили, що матч в Португалії буде самим важливим в сезоні. . Але поки Динамо залишається тільки на третій сходинці. Без перемоги над Маккабі всі попередні звитяги Динамо залишаться нікому не потрібними

Варто сказати, що чемпіоном стає той( в даному разі потрапляє до весни ЛЧ), хто не тільки перемагає конкурентів, а насамперед, той, хто не втрачає очки в матчах з аутсайдерами.

За перемогу над Маккабі нараховують такі самі очки, як за перемогу над Порту чи Челсі.

Читаю коментарі та думки вболівальників, журналістів, експертів і багато з них вже розмірковує про можливих суперників весною в ЛЧ, про те, що грати матч 1/8 ЛЧ буде дуже важко. Насправді, ми ще до плей-офф ЛЧ не пройшли.а

Дуже ясно пригадую, як декілька місяців тому, екс-команда Дерліса Гонсалеса та Александра Драговіча Базель вже думала про ЛЧ чемпіонів, своїх можливих суперників та кошик, в якому вона буде при жеребкуванні. А все вийшло майже навпаки: в Швейцарії зіграли 2-2( Маккабі відігрався на самому фініші додаткового часу),а в Ізраїлі- все завершилося нічиєю 1-1, насамперед, тому, що ставки в цьому матчі були неймовірно великими, і гравці Базеля просто не справилися з відповідальністю. Іншими словами – багато нервів мало футболу.

Другий важливий фактор, що матч буде проходити без глядачів. Я думаю, що всі розуміють, що глядачі –це емоції, мотивація, бажання.

Я особисто не пригадую жодного гарного матчу при пустих трибунах. Напевно, що футболісти просто не можуть зібратися. Не звично грати, коли кожне твоє слово може бути почуте в ефірі

Правда, тут в нас є перевага. «Вболівальники» забезпечили майже напівпорожній стадіон в матчах чемпіонату та кубку країни, які Динамо проводить вдома, тому вже гравці звикли проводити матчі напівпорожніх стадіонах.

Я вже про це писав, нагадаю ще раз. В Реброва є дуже гарна риса- команда дає результат, коли це дуже потрібно, коли відступати вже немає куди. Потрібно було вдома переграти Генгам з потрібної різницею – перемогли, потрібно було відігратися після поразки в Ліверпулі – відігралися, потрібно було не програти Стяуа в останньому турі – виграли, потрібно було не програти Шахтарю в Львові для збереження відриву – змогли.

Я впевнений, що і в середу буде все добре.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.12.2015, 09:42
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть