Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про зимові трансфери Динамо

2016-02-06 10:13 Я взагалі нічого не розумію. Дуже гарно розумію, що відбувається в Барселоні, Реалі навіть Шахтарі. Є ...

Я взагалі нічого не розумію. Дуже гарно розумію, що відбувається в Барселоні, Реалі навіть Шахтарі. Є якась система, а в Динамо нічого не розумію. Це дуже нагадує будівництво будинку, коли зробили гарний міцний фундамент, а далі починають будувати стіни. Зроблять пів стіни, а потім починають руйнувати і робити по –новому.

Я все це розумію приблизно так:

  1. Олександр Алієв, ще в часи свого виступу в складі Динамо -2, говорив, що запрошення чергового «сірого» легіонера забирає бажання боротися за місце в першій команді. Більше демотиваційного чинника просто немає. Запрошення Федорчука, Корзуна та Яковенка – майже ставить хрест на всіх динамівських талантах. В таких умовах навіть посидіти на лаві запасних буде важко. Про Бурду, Михайличенка, Циганкова – можна забувати. Молодіжні команди в Динамо існують тільки для того, щоб грати в юнацьких та молодіжних командах. Навіщо було запрошувати іспанців в молодіжні команди, якщо навіть не давати шансу молодим гравцям?

  2. Абсолютно немає ніякої системи. Для прикладу в Шахтарі, незважаючи на всі проблеми, все дуже чітко і ясно, навіть в селекції: власні вихованці, або гравці, які були в системі команди, а головний напрямок робиться на молодих бразильських футболістів, яких розвивають та продають. А в Динамо – повний розбрат. Нічого не має спільно між всіма новачками.

  3. Ніхто з новачків не зробить команду сильнішою сьогодні. Помітьте, що двоє з них легіонери. Травмований Федорчук не зможе цього зробити апріорі. За своїм стилем гри –це типічний « топтач» опорної зони, якому потрібно 19 матчів, щоб віддати гольовий пас. В кого він буде забирати м’яч, коли в проти Динамо майже всі команди грають в автобус? Напевно, що у своїх. Корзун дуже молодий. Як показує досвід – в Динамо просто не вміють працювати з талантами. Вже скільки їх було- всі знають. На перспективу – так, а зараз – точно ні. Менше запитань по Яковенко, насамперед, тому що він приходить на проблемну позицію. Гусєв вже втомився, Ярмоленко може в будь –який момент піти, Гонсалес ще не стабільний, а молодь не переконлива.

  4. Йдуть справжні перегони між Вадимом Шаблієм та Андієм Головашем. Кількість їхніх клієнтів в Динамо зростає. Поки перемагає Шаблій 6-5( Шаблій – Ярмоленко, Сидорчук, Петровіч, Морозюк, Федорчук, Корзун. Головаш – Хачеріді, Рибка, Гармаш, Макаренко, Яковенко)Якщо Головаш майже нікого не приводить в команду, а тільки обслуговує гравців, які є, то Шаблій вже друге трансферне вікно засипає своїми футболістами. При чому, в більшості своїй вони дуже подібні- Корзун, Петровіч, Федорчук прийшли на одну позицію за стилем гри дуже схожі. Як показує футбольний досвід, таке «накопичення» нічого гарного не дає.

  5. Всіх новачків дуже важко назвати здоровими футболістами. Федорчук лікується зараз від дуже важкої травми. В Корзуна була ідентична травма( розрив хрестоподібних зв’язок ), Яковенко теж багато лікувався. Петряк, якого так активно сватали до Динамо тільки останні 4-5 місяців грає без відвідин лазарету, незважаючи на юний вік – проблем з здоров’ям у нього вистачало. Виходячи з такої логіки – наступник новачком Динамо буде Дмитро Чигнинський. Він має всі потрібні показники: вільний агент, має потенціал, має перманентні проблеми з здоров»я. Сподіваюся, що в нього не має агента. Або хоча б, його прізвище не Шаблій

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.02.2016, 10:13
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть