Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Важливіше, ніж 5-0 від Боро

2016-02-11 10:57 Не роблю великої трагедії з поразки «молодіжки» 0-5 від однолітків з Міддлсборо . Навіть рахунок не ...

Не роблю великої трагедії з поразки «молодіжки» 0-5 від однолітків з Міддлсборо . Навіть рахунок не особливо важливий. Молодіжні команди існують не для результату, а для того, щоб готувати футболістів для першої команди.

З цим справи ще гірше

Минулого року Шахтар дійшов аж до фіналу молодіжної ЛЧ.

Звичайно, що без долі везіння там не обійшлося – двічі молоді « гірники» проходили суперника по пенальті, а матч проти Андерлехта переможець визначився тільки в самому кінці гри.

Як результат, сьогодні вже можна вважати Віктора Коваленка повноцінним гравцем першої команди Шахтаря, після продажу Тешейри та дискваліфікації Фреда – гравцем основного складу.

На цьогорічні зимові збори Луческу взяв ще ряд футболістів з тієї команди – Матвієнка, Коробенка, Зубкова, Борячука.

Думаю, що весною декого з них ми вже будемо бачити на полі в першій команді Шахтаря. Майже всі молоді гравці дуже гарно проводять збори. Той же Матвієнко вже зараз може конкурувати з центральним захисниками Шахтаря за місце на полі.

А ще є гравці, які залишили команду: Зінченко – гримить на всю Росію, Білоніг( він взагалі не грав в минулому році, через конфлікт з клубом) – теж в Росії, Вечіберадзе – поїхав до Іспанії. Видно, що проведена колосальна робота, підібрані дуже гарні, талановиті футболісти, а головне – вони всі підходять під стиль гри Шахтаря, тобто, всі швидкі .

Як би хто, не відносився до Шахтаря, але там є чітка система в якій все зрозуміло, по крайній мірі мені точно, як в головній команді, так і в молодіжних.

В Динамо все навпаки. Немає якогось одного вектору. Спочатку беруть гравців, а вже потім думають що з ними робити та яку тактику під них вибирати. Непрофесіоналіз відчувається дуже сильно.

Перший вектор – грабунок талантів з Запоріжжя. Тут не потрібно багато думати – керівник Академії Динамо Олександр Олексійович Іщенко – сам із Запоріжжя. На жаль, користі від всіх цих талантів не дуже багато.

Другий вектор – підбирання всього, що погано лежить. Почалися проблеми в Металісті – підібрали деяких футболістів. Іллічівець вилетів до першої ліги( тобто, вже буде без турніру дублерів) – забрали потрібних гравці.

Я, наприклад, не бачу жодного футболіста в молодіжній команді, який би зміг перейти на вищий рівень, за виключенням Циганкова та можливо Лук’янчука з Калюжним.

Напевно, що певні прорахунки здійснив і Ребров. Після зборів в Іспанії дехто взагалі втратив землю під ногами. Все ж Київ не таке велике місто, все видно. Задирати носам в юнацькому віці у нас дуже гарно вміють. Забуваючи, що юнацький рівень –це тільки можливість себе показати.

Зовсім не зрозумілі новачки, які точно не сильніші від тих гравців, які є в команді. Це майже забирає будь –які шанси потрапити навіть до заявки молодими футболістам.

Тільки не потрібно говорити, що Ребров собі не ворог і завжди буде ставити сильнішого. Молодий гравець – ніколи без довіри не буде виходити і відразу показувати високий, стабільний рівень. Пригадайте Бурду, який ніколи не був основний в молодіжних командах, але завдяки підтримці та роботі Реброва,грав в першій команді. З молодими потрібно працювати, тільки тоді вони можуть рости.

По вчорашньому матчу. Можу сказати тільки з огляду матчу. Не зрозуміло, чому не грав основний опорник Калюжний ( екс – Металіст),а вийшов Шапаренко ( екс – Маріуполь ). Завдяки цьому Боро дуже швидко та легко виходив в контратаки. Після перших голів з’явилася нервозність і як результат – дуже багато індивідуальних помилок.

Дуже важливий факт, що команда програла дуже болісно, а жовта карта тільки одна на дві команди. Напевно, що і форму прати не потрібно. Вольових якостей не вистачає.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.02.2016, 10:57
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть