Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед матчем з «Дніпром»

2016-03-05 09:44 Якщо в ЛЧ та Кубку країни «Динамо» мало право на осічку , так в чемпіонаті, такої ...

Якщо в ЛЧ та Кубку країни «Динамо» мало право на осічку , так в чемпіонаті, такої можливості взагалі немає. Кожен матч, як фінал, як остання гра, в якій потрібно віддавати всі сили та вміння. Матчів чемпіонату залишилося не так багато. І потрібно намагатися перемогти в кожному з них. На вагах стоїть не скільки чемпіонство та золоті нагороди, а пряме потрапляння в ЛЧ.

Пройти кваліфікацію буде дуже непросто. Насамперед, через ЧЄ, в якому братиме участь приблизно половина команди, та незрозумілої долі лідерів, які влітку можуть залишити команду. Відповідно, новим гравцям потрібне буде час. Тому всі сили на здобуття золотих медалей.

Після попередніх невдалих матчів, потрібно показати характер, стиснути зуби і здобувати перемоги. Інакше можемо опинитися в ролі наздоганяючого. Це може негативно вплинути на психологічну впевненість гравців. Наздоганяти завжди важко.

Я вірю в осічки «Шахтаря». Навіть впевнений, що вони будуть. Очний матч може втратити власну важливість. Поки «Шахтарю» вдаються матчі тільки другим номером, коли команда може застосовувати відточену роками схему з швидким переходом з оборони в атаку.

Особливо, вдаються матчі, коли супернику потрібно атакувати, йти вперед, тоді з’являються такі потрібні вільні зони. Грати першим номером- виходить в рази гірше. Матч в Львові це яскраво показав. Дуже буде цікаво подивитися, на коли Шахтар перший тайм зіграє 0-0, або буде програвати.

Не став би дуже серйозно відноситися до розгромних поразок в матчах з «Ворсклою» та «Шальке». Обидві ці команди об’єднує -не зовсім грамотні тактично тренери . Наприклад, план на гру Сачка закінчився на четвертій хвилині разом з першим голом Коваленка. А «Шальке» дуже захопився атакою. Склалося навіть таке враження, що вони зливають матч, концентруючись на чемпіонаті. Але 0-3 це трохи занадто.

Маю велике сподівання на «Ворсклу» ( вірю, що Сачко зробить висновки), «Дніпро» ( Луческу завжди важко грає проти Маркевича), «Карпат»( Львів навіть в кращі часи вмів перегравати Донецьк) та навіть «Чорноморць» при правильній та вдалій побудові гри( Бабич провів дуже непогані матчі проти «Динамо» та «Дніпра») в матчах проти «Шахтаря»

Матч з «Дніпром» покаже справжній стан справ в «Динамо». Мирон Маркевич вміє готувати команд до важливих матчі. Точно, що легко та просто не буде. Більше за все, «Динамо» чекає кількісний захист, з усіма можливими підстраховками( зовсім не здивуюся, якщо Чигринський, або Чеберячко будуть грати в опорній зоні) швидким вибіганням вперед Матеуса, працьовитість Зозулі, який буде чіплятися за всі можливі м’ячі та джокером Бруно Гамою, який вийде в другому таймі. Особливо ці вибігання Матеуса будуть небезпечні через невисоку швидкість Антунеша. Альтернативи португальцю майже немає через травму Даніло( Макаренко вчора грав за дубль). Та сама «Олександрія» теж намагалася діяти через правий фланг атаки. Реброву з Раулем дуже гарно варто результативно побудувати гру команди.

Дуже сподіваюся, що від свого пошкодження встигне відновитися Сергій Рибалка. Залежність від нього – просто неймовірна. Дуже жаль, що травмований Мораєш, він був би дуже доречний в матчі проти не зовсім поворотких Дугласа та Папи. Сподіваюся, що Теодорчик зможе нарешті виправдати аванси. Все ж, він в команді вже півтора року, а стабільної та результативної гри поки від нього немає. Кращого шансу не придумаєш. Хвилюють проблеми в центрі півзахисту. Гра Буяльського та Гармаша поки дуже розчаровує. Величезна кількість браку. Мав величезні сподівання на них перед сезоном. Напевно, варто очікувати на Велозо, який дуже потрібний, коли потрібно контролювати м’яч. Можливо пару йому складе Гармаш, який вийшов тільки в другому таймі матчу проти Олександрії( особливо не підсилив гру), або Сидорчука, який вже відновився від травми. Взагалі не подобається поки гра Дерліса, який грає сам з собою в футбол. Гусєв виглядав на порядок цікавіше та ефективніше. Сподіваюся, на Яковенка. Як по мені, від дуже цікавий гравець, тактично підкований, розумний, але дуже невезучий.

Дуже сподіваюся, що налаштування буде набагато серйознішим, ніж в попередніх матчах. Команда буде більш раціональною. Якщо зможемо забити в першому таймі – все буде добре. В протилежному випадку – можуть виникнути великі проблеми.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.03.2016, 09:44
05.03.2016, 09:44
231654 1 kochin.tolik
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть