Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Приклад для молодих гравців

2016-03-27 19:42 Дмитро Хльобас вже втретє забиває "Шахтарю" в цьому сезоні. Сьогодні двічі забив в кубковому матчі, а ...

Дмитро Хльобас вже втретє забиває "Шахтарю" в цьому сезоні. Сьогодні двічі забив в кубковому матчі, а восени забив в чемпіонаті виступаючи ще в складі "Говерли". В минулому чемпіонаті Хльобас теж забивав "Шахтарю". Виходить, що прямо злий геній для Лучексу.

Нагадаю, що "Динамо" фактично за півтора сезону забило команді Луческу тільки однин гол.

А останній гол з прямого удару з штрафного був забити минулого травня в матчі чемпіонату проти "Зорі", зробив це Сергій Рибалка. А взагалі команда Ребров забивала команді Луческу тільки тричі.

Є над чим задуматися.

Насправді, це наглядний досвід, що оренда з отриманням досвіду в дорослому футболі, новими викликами, співпрацею з новими тренерами дуже часто дає набагато більше, ніж протирання роками штанів в дублі чи Динамо -2. Це дуже наглядно доведено Сергієм Рибалкою, Євгеном Макаренком, Віталієм Буяльским сподіваюся Сергієм М’якушко

Бачив Хльобаса в дії неодноразова в складі Динамо -2. Нічого сказати не можу. Працьовитий нападаючий не більше. Ніколи не міг подумати, що він здатний так сильного грати. Спільна робота з Грозним відрила в Дмитра нові можливості. Просто потрібно не заганяти всіх і вся в тактичні схеми, а використовувати сильні сторони гравця. В Хльобаса вони є: швидкий, мобільний, технічний з поставленим ударом, може діяти, як нападник, може грати на фланзі.

В повернення Дмитра да "Динамо" та подальшою грою в першій команді я не вірю .Якраз через ці всі тактичні нюанси. Це прекрасно показав приклад М’якушка, таланти та чесноти, якого не почали використовувати, а просто почали перевчати на свій лад.

Дужу уважно слідкую за дублем "Динамо" . Не зовсім розумію, що там роблять гравці, яким вже за 20-ть. Весь необхідний досвід в молодіжних змаганнях вони отримали, до першої команди відверто не дотягують, але все ж, продовжують грати за дублерів. Це насамперед, стосується вище згаданого М’якушка, якому вже 23, Андрієвського, якому в кінці червня буде 22 та навіть Бурди. Майже впевнений, що в сучасних реаліях українського футболу – оренда та набуття навичок майже необхідна складова переходу в дорослий футбол.

Давайте разом подумаємо, чим гірший Хльобас від Петряка за якого хотіли 5 мільйонів?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.03.2016, 19:42
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть