Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тримайте Срну, Степаненка та Ракицького подалі від фан-сектора "Карпат" і все буде добре, - Павлів

2016-05-03 08:25 Лідер ультрас "Карпат" Тарас Павлів після подій у матчі "Шахтар" - "Динамо" застеріг керівництво донецького клубу ...

Лідер ультрас "Карпат" Тарас Павлів після подій у матчі "Шахтар" - "Динамо" застеріг керівництво донецького клубу та правоохоронні органи.

"Думаю, всім, кому потрібно щось з цих думок зрозуміти - зрозуміють, а всім, кому потрібно прийняти міри - приймуть, щоб потім не було розмов, що знову у всьому винні фанати.

І найголовніше: щоб потім Кісєльов і наші проросійські канали не показували, як не люблять донецьких у Львові і знову пішла вже призабута пісня про Схід і Захід.

Всі, хто в фанатському русі не перший рік, або як мінімум слідкують за футболом, передбачали ситуацію, яка сталася на матчі "Шахтар" - "Динамо" після третього голу на нашому матчі з "Шахтарем", але оскільки така ситуація сталася на тиждень раніше і на матчі з "Карпатами" вона вже точно не повториться, все буде набагато "яскравіше". Ярус в нас явно не другий, а перший, і з "Карпатами" вже напевно буде грати Срна (який зазвичай є "ініціатором" таких конфліктів), і рахунок напевно точно буде не 0:3, тому "накал" ситуації на трибунах буде набагато більший, і події як на трибунах, так і на футбольному полі будуть розвиватися набагато "трагічніше", не закінчаться лише трьома червоними карточками.

Просто попередження до керівництва "Шахтаря": якщо якийсь клоун в стилі Степаненка, підійде до нашого сектору ближче, ніж на відстань докинутого до нього фаєра, то в нього він полетить не один і, повірте, хтось таки точно попаде. Тому тримайте свого Срну, Степаненка, Ракицького (в інших ваших хлопців не проявлялася настільки хамська поведінка як в попередніх трьох, тому надіємося що і не проявиться) подалі від нас і все буде добре.

Структури (не буду тут перечисляти які) і так прочитали цю інформацію і надіюся, що донесуть до всіх, кому потрібно це знати, щоб не було потім незручної ситуації як для них, що вони допустили це, так і для нас: в стилі "бидло, як ви могли?" і "то ж футбол, що ви робите?"

Зразу напишу для хлопців, яких повернули на стадіон і вони в чорних шоломах вибігали на сектор, який був зайнятий вболівальниками "Шахтаря". Як Ви розумієте, що особисто проти вас ми нічого поганого не маємо, хоча і підозрюємо, що більшість з вас є колишніми працівниками беркуту, можливо хтось з наших хлопців і воював з вами разом на Сході, але коли виникають ситуації на кшталт цієї що виниклана матчі "Шахтар" - "Динамо", "тут нічого вже не поробиш", - написав Тарас Павлів на своїй сторінці у Вконтакте.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.05.2016, 08:25
Klizma
Автор:
(Klizma)
Статус:
Наставник (4933 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть