Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нардеп пропонує вигнати зі збірної України двох гравців Шахтаря

2016-05-04 10:40 Народний депутат України Борислав Береза вважає, що зі збірної України з футболу варто вигнати гравців Шахтаря ...

Народний депутат України Борислав Береза вважає, що зі збірної України з футболу варто вигнати гравців Шахтаря Тараса Степаненка, Ярослава Ракицького та форварда російської Кубані Євгенія Селезньов.

Про це Береза написав у Facebook.

"Може і хороший захисник Ракицький, але у збірній України з футболу повинні грати не лише громадяни де-юре, але і де-факто.

А тіло, що відмовляється співати гімн збірної на офіційних матчах, по факту, не громадянин. Мені не потрібні перемоги ціною зради. Сепари у збірній недопустимі.

Хочеш заробляти гроші в Росії - це твій вибір, але про збірну забудь. Захотів Селезньов грати в Росії - це його вибір, але мій вибір не бачити його у збірній. І рішення тренера збірної Фоменка, не запрошувати його, я повністю підтримую.

Якщо футболіст їздить відпочивати в окупований Крим і виправдовує свої дії тим, що у нього там майно, то у мене виникає питання, а як він зареєстрував свою нерухомість? Адже, згідно з вимогою окупаційної влади, він зобов'язаний був зареєструвати цю нерухомість в нових окупаційних структурах? Зареєстрував? Немає питань - це його вибір, але продовжувати їздити в окупований Крим, постійно не живучи там, залишаючи там гроші, з моральної точки зору не правильно. Але це його вибір.

Як і провокувати українських уболівальників на агресію. Тарас Степаненко вважає за краще відпочивати в окупованому Криму? Ось і зможе відпочити там в червні в той час, як українська збірна гратиме на Євро 2016 у Франції. Це його вибір", - написав нардеп.

http://www.champion.com.ua/football/2016/05/4/649850/

Від себе хочу додати, що до названихфутболістів можна ще додати Кучера...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.05.2016, 10:40
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть