Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дискваліфікація Ярмоленко

2016-05-04 18:38 На деяких сайтах вже з’явилась інформація про те, що 6 травня КДК ФФУ буде приймати дисциплінарні ...

На деяких сайтах вже з’явилась інформація про те, що 6 травня КДК ФФУ буде приймати дисциплінарні рішення за результатом матчу Шахтар-Динамо. Деякі фахівці вже висловились з приводу можливої кількості матчів відсторонення Ярмоленко, при цьому думки є різними – починаючи від 6 матчів та до 15 матчів. Цікаво з цієї точки зору подивитися Дисциплінарні правила ФФУ.

Нижче приводжу зміст ст. 17 Правил: «Статья 17. Вилучення та їх наслідки 1. Футболіст, який отримав пряму червону картку (за винятком фолу «останньої надії» (позбавлення суперника очевидної гольової можливості) та вилучення за дві жовті картки, отримані в одному матчі), не має права брати участі в офіційних матчах до рішення КДК ФФУ та закінчення терміну його відсторонення. Строк дії відсторонення футболіста від участі у змаганнях розпочинається з моменту вилучення футболіста з поля. 2. Вилучена офіційна особа може передати свої повноваження особі, яка замінила її на лаві запасних. Проте ця офіційна особа не має права впливати на глядачів. 3. Вилучення автоматично призводить до відсторонення у наступному матчі, навіть якщо він згодом буде зупинений і/або відмінений. Орган може збільшити тривалість такого відсторонення. 4. Пункт 2 цієї статті застосовується до всіх змагань ФФУ, крім матчу за Суперкубок України».

Згідно додатку № 5 до Дисциплінарних Правил, який має назву «Перелік дисциплінарних санкцій, застосовуваних до футболістів за порушення норм статутних і регламентних документів у відповідності до статті 17 Дисциплінарних правил ФФУ», передбачені наступні дисциплінарні санкції: 1. За: a) друге попередження в матчі; b) фол "останньої надії" (позбавлення суперника явної гольової можливості); c) друге попередження в матчі передбачено відсторонення на 1 матч; 2. За: a) систематичні апеляції до арбітра, глядачів, офіційної особи матчу; b) удар суперника ногою в боротьбі за м’яч; c) грубий поштовх суперника руками після зупинки гри; d) небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми; e) удар суперника рукою в боротьбі за м’яч передбачено відсторонення на 2 матчі; 3. За: a) залякування (зазіхання на свободу особистості) офіційної особи матчу та будь-якої іншої особи; b) навмисний удар суперника, який не володіє м’ячем, під час матчу або після його зупинки; c) нецензурні та інші образливі, некоректні висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, офіційної особи або глядачів; d) погрози застосування фізичної сили до офіційних осіб під час матчу; e) прилюдні образливі вчинки, що принижують честь, гідність учасників змагань, офіційних осіб - передбачено відсторонення на 3 матчі; 4. f) небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з нанесенням травми; g) погроза та/або намір застосування фізичної сили до офіційних осіб до або після закінчення матчу - відсторонення на 5 матчів. 5. За: h) плювок у бік футболіста або неофіційної особи; i) бійка до, під час та після матчу або після його зупинки - відсторонення на 6 матчів.

А зараз питання: за що має бути дискваліфікований Ярмоленко – п. b) ч. 3 - навмисний удар суперника, який не володіє м’ячем, під час матчу або після його зупинки, за що передбачена дискваліфікація на 3 матчі або за п. b) ч. 5 – бійка до, під час та після матчу або після його зупинки, за що передбачена дискваліфікація на 6 матчів. Виходячи з того, що відбувалось на Львів-арені, логічно було б щоб КДК ФФУ дискваліфікував Ярмоленко на 3 матчі за навмисний удар суперника, який не володіє м’ячем, в той час як Кучера на 6 матчів за бійку під час матчу… Як вважаєте?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.05.2016, 18:38
newarn77
Автор:
(newarn77)
Статус:
Опытный писатель (256 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 4 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть