Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Ударил первым я тогда-так было надо"

2016-05-04 22:23 "Ударил первым я тогда-так было надо! " -В. Висоцький чи " Мовчати!"-Кузьма,Білик. Всім бажаю доброї ночі! ...

"Ударил первым я тогда-так было надо! " -В. Висоцький чи " Мовчати!"-Кузьма,Білик. Всім бажаю доброї ночі! Ні в якому разі не хочу виправдовувати дії Ярмоленка і команди в цілому. Хочу висловити свою думку (не факт, що правильну), а скоріш відчуття,і сказати, що Ярмоленко вчинив як було потрібно і правильно на цей час, просто в нього не було змоги вчинити по іншому.

Да це нерви, да це емоції, да, все потрібно доводити на футбольному полі тільки грою, голами і перемогами. Але якщо їх забрали, ще до початку матчу і багато років тому! Хтось повинен захистити честь команди! Да не в такий спосіб, але по іншому неможливо! А що її потрібно захищати- це факт. Чому саме Ярмоленко? Адже ІМС, з 2002 р. цього зробити не може. Дивитися на те, як Динамо поливають брудом канали, (ТРЕНЕР і не тільки) РА (не плутати з радянською армією) не можу. Манера, доречі схожа на слог БРАТНЕГО ГОСУДАРСТВА. Що у відповідь- НІЧОГО! Да, не потрібно бути подібним ним, да не потрібно виправдовуватись, але є інші методи протидії. Я їх не бачу! ІМС здався РА повністю. Звідси все і починається. Можливо якби ІМС відповідав, Динамо вже б не було! Але те саме я чув про Україну в ситуації з Кримом! Краще сидіти і мовчати! А інші (футболісти, вболівальники, вояки) нехай страждають! Наведу декілька прикладів (на мій погляд гри в мовчанку):1. Призначенння Блохіна головним тренером і відразу його нервова хвороба (після розмови з представниками клубу ШД). Їм стало страшно, що в Блохіна може щось вийти. Наші- мовчки. Що вийшло в підсумку- ми знаємо! Ще приклад: ну не захотів Блохін давати інтерв’ю певному каналу! Невже не вистачило коштів кожен раз платити штраф. Ні-краще свого нагнути! І знову мовчки!2.Примусути (СВОГО гравця) Мілевского, вибачитися за певні жести в адрес вболівальників ШД по вимогі РА-це також вершина героїзму (читай-гра в мовчанку)? Можливо після цього і пішов спад в Мілевського.3. Де опинився Алієв, який потягав одного з тренерів ВЕЛИКОГО КЛУБА ШД, захищаючи свого тренера і честь команди, і як він почав після цього грати- ми знаємо. Знову гра в мовчанку! А ці гравці на рівних грали з ШД. Як грають нинішні- ми бачимо, все гірше і гірше, нервовіше і нервовіше. 4. Компанія по дискредитації ГМС до і після ЄВРО-2012. Знову мовчим! 5. Гра і підтримка збірної на арені ВЕЛИКОГО КЛУБУ- без коментарів. Мовчать всі! Починаючи від президента країни! Чому люди, які це роблять, почувають себе в Україні краще і вище за інших? Чому представники колишньої влади і їх головний продовжують багатіти в Києві? А ми-МОВЧАТИ?! А в країні війна, і війна з командою того регіону! На війні гинуть люди! Вирішуйте вже щось з Донецьком! Вважаю прикладів достатньо! І знову УКРАЇНЦІ б’ють УКРАЇНЦІВ! Цього разу на футбольному полі! Хоча- чи це тільки провина УКРАЇНЦІВ? Не винен ні Степаненко ні Ярмоленко. Вони просто хочуть грати у футбол. Не хочу говорити про гру Динамо-її як не було так і не має. У що грає СР- не зрозуміло, хоча причина можливо психологічна (див. вище). Ребров- також МОВЧИТЬ і жме руку ВЕЛИКОМУ ТРЕНЕРУ, який в думках тільки з цього сміється і отримує задоволення! Дивитись на це неможливо. Тому я радий, що хоча б так Ярмоленко щось показав. Це краще ніж мовчати! Ось чому я його підтримую! І вибачатися на всю країну не потрібно! Між собою-це їхня справа. P.S. Перемоги Севілії!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.05.2016, 22:23
kroton
Автор:
(kroton)
Статус:
Читатель (1 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть