Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вчитися, вчитися і ще раз вчитися

2016-05-05 09:00 Так побудоване футбольне життя, що воно потребує постійного вдосконалення, досвіду нових ідей та тенденції. Варто тільки ...

Так побудоване футбольне життя, що воно потребує постійного вдосконалення, досвіду нових ідей та тенденції. Варто тільки зупинитися на хвилинку – і ти вже в ролі наздоганяючого.

На початку двохтисячних років німецький футбол був майже на колінах. Складалася така ситуація, що знайти відповідну кількість якісних гравців для збірної було проблематично.

Німці вирішили вчитися та переймати успішний досвід. Легендарний Матіас Заммер поїхав переймити іспанський досвід. Не просто банально копіювати, а адаптовувати його до німецьких реалій. Була розроблена спеціальна програма. Як результат – сьогодні Німеччина може виставити три склади збірної. Самолюбиві, егоїстичні німці не побоялися вчитися та переймати чужий досвід.

Весь успіх «Зорі» я прив’язую до результатів стажування Юрія Вернидуба в «Тотенхемі» часів Віллаша – Боаша. За рахунок цього стажування Юрій Миколайович відкрив для себе майже новий світ футболу. «Зоря», після такого стажування, не тільки стала схожою на «Тотенхем» Боаша за грою, але і по- іншому почала працювати з гравцями, роблячи ставку на створення дуже гарного мікроклімату в середині команди та роботою з молодими гравцями( цим Шпори теж славляться). Результати не змусили себе чекати. На жаль, зараз сталася така ситуація в луганському клубі, що явно не до стажування.

Син Мирона Маркевича Остап просто не вилазить з Іспанії, де проходить стажування в найкращих клубах. Нещодавно був на стажування в «Севільї», «Атлетіко»( думаю трансфери Ткачука до молодіжної команди з «Металіста» можна частково прив’язати до цього стажування), «Валенсії». Мирон Богданович завжди в курсі всіх сучасних тенденцій завдяки сину -шпигуну.

Сам Мирон Богданович за часів роботи в «Металісті» побував майже у всіх провідних країнах на стажуванні. «Металіст» постійно мінявся, саме завдяки набутому досвіду Мирона Богдановича

Коли Сергій Ребров був помічником Олега Блохіна він дуже багато вчився та стажувався. Наприклад, проходив стажування в Дормунді в Клоппа. В перший час роботи Сергія Станіславовича на посту головного тренера дуже сильно проглядалися наслідки цього стажування, насамперед, це стосувалося максимально швидкого виходу з оборони.

Зараз завдяки ЧЄ маємо відстань майже два місяці початку наступного чемпіонату. Думаю, що цей час можна використати для навчання.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.05.2016, 09:00
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 0   18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть