Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сила «Динамо»

2016-05-09 20:53 Вболівальники, експерти та журналісти вже неодноразово висловлювали критичні зауваження на рахунок виступів «Динамо» у сезоні 2015-16. ...

Вболівальники, експерти та журналісти вже неодноразово висловлювали критичні зауваження на рахунок виступів «Динамо» у сезоні 2015-16. На мою думку, критикувати «Динамо» було за що в цьому сезоні. На моє переконання, головною проблемою команди є відсутність повноцінної мотивації. Дуже важко налаштовуватися на матчі чемпіонату, коли рівень змагань не особливо високий, і гравці та тренер вже виграли все можливе в Україні.

Це знаєте, як водій автобуса, який кожного дня їздить по одному маршруту.

Динамо стало чемпіоном, «Динамо» дуже гідно виступило в ЛЧ, дійшовши до стадії плей –офф. Звичайно, що в такій ситуації є і сильні сторони команди:

  1. Оборона. Напевно, що найсильніша ланка команди. На рівні чемпіонату України( за виключенням матчу проти «Шахтаря», в обох випадках не грала основна пара центральних півзахисників) команда максимум пропускала тільки один м’яч. Від «Дніпра» ми пропустили тільки один раз, від «Зорі», «Ворскли», «Волині», «Металіста», «Олімпіка», «Говерли», Запоріжжя – нічого, по одному голу від «Карпат», «Сталі», «Чорноморця», від «Олександрії» - тільки в Кубку. Особливо і моментів суперники не мали. Кожний момент біля воріт «Динамо» – вимагав дуже великих зусиль. На стадії групового етапу ЛЧ «Динамо» пропустило тільки двічі. Причому, ближче до завершення групового турніру – якість оборони ставала кращою. «Челсі» в Лондоні забив після автоголу Драговіча та штрафного Вілліана, особливо більше моментів я не пригадаю, на «Драгао» проти «Порту» моменти біля воріт Шовковського почали виникати вже тільки після 0-2, з «Маккабі» в Києві в гостей був тільки один момент за весь матч. Звичайно, що провальним був матч проти «МС», але з суперниками такого рівня «Динамо» грає, на жаль, дуже не часто. На мою думку, оборона вже стала наслідком в тому матчі, насамперед, провальною була гра від центральних півзахисників, які дозволяли гостям майже все.

  2. Колектив. На мою думку, це «Динамо» за силою колективу є таким же сильним, як, наприклад, «Динамо» зразка 1998-99 років. Більшість гравців є друзями по життю, і проводять час разом не тільки на футбольному полі. Хтось живе поряд, хтось став кумами. Наприклад, Рибалка та Гармаш – куми, також кумою Рибалки є дружина Евгена Хачеріді Вікторія, кумами Хачеріді є дружинам Артема Кравця – Анна. Андрій Ярмоленко товаришує з Сергієм Сидорчуком, раніше до цією команди належав Максим Коваль. Сергій Рибалка та Денис Гармаш живуть дуже близько один від одного. Там поряд мешкає і Віталій Буяльський.Микола Морозюк та Сергій Сидорчук мешкають в одному будинку Минулої весни в інтерв’ю тижневику «Футбол» Сергій Рибалка розповідав, що на його день народження ( 1 квітня) прийшли майже всі гравці команди, окрім Даніло( заболіла дитина) та португальців. Мало хто знав, що в Антунеша теж день народження 1 квітня. Навіть легіонери Мбокані та Ленс , які тоді були в команді.

  3. Характер. Гостьові перемоги над «Карпатами» та «Сталю» були вольовим. «Динамо» в обох випадках поступалося по ходу гри, причому гра команди не особливо виходила. На «Олімпійському» вирвали перемогу над «Сталю» тільки на останніх хвилинах гри. Перемоги над «Зорею» та «Ворсклою» в Києві були здобуті, насамперед, на характері, на бажанні вирвати з газоном три очки.

  4. Андрій Ярмоленко. На жаль, залежність в атаці від одного гравця – дуже велика. Андрій не тільки забиває вирішальні важливі м’ячі( Сталь, Карпати), але і став справжнім плеймейкером( Зоря, Ворскла). Мені дуже важко уявити, що буде у Динамо попереду, якщо Андрій піде.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.05.2016, 20:53
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть