Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Без майбутнього

2016-05-25 10:27 На жаль, рівень чемпіонату України стрімко падає. Провідні гравці та тренери залишають Україну. Певні команди взагалі ...

На жаль, рівень чемпіонату України стрімко падає. Провідні гравці та тренери залишають Україну. Певні команди взагалі припиняють своє існування. Кращого часу для вводу молодих гравців годі і вигадати. Замість того, щоб займатися вихованням власних гравців «Динамо» продовжує накопичувати гравців на три склади.


«Шахтар» підтягнув Малишева та Коваленка.Підписав Краснікова, який має найбільшу базу по гравцях молодіжного та юнацького віку в країні. «Дніпро» підтягнув Лучкевича, пробував підтягнути Сватка, Блізніченка. В тренерському штабі з’явилася людина( Сергій Нагорняк), яка займалася адаптацією молодих гравців в дорослому футболі А в «Динамо» тільки один Буяльський, який в останній час зовсім не радує.

Підписали Олександра Гладкого. Хороший нападаючий на рівні чемпіонату України. Не потрібно забувати, що в нас в команді є Теодорчик, який буквально дублює Гладкого за стилем гри. Навіть, якщо Тео залишить Київ( дуже не хотілося б цього) в клубі є ще бразилець Мораєс. З оренди повертається Кравець. Думаю, що після виступів за «Штутгарт» йому буде дуже важко знайти команду в Європі з пристойною зарплатою. Також повертається Мбокані. Команда Мбо «Норвіч» вилетіла до чемпіонатшипа, тому ніхто викуповувати трансфер не буде. В Мбкоані залишився рік контракту з «Динамо». Він отримував одну з найбільших зарплат в «Динамо» ( за чутками 250 тисяч євро на місяць). Не думаю, що в 30 років знайдеться клуб, який захоче заплатити за нього хоч щось, та платити таку велику зарплату. Виходить 4 гравці на одне місце в складі. А ще є молоді Беседін, Яремчук, Щебетун. В оренді дуже гарно себе проявив Хльобас.

Дуже скоро київський динамівцем стане Артем Громов. Тут ситуація взагалі парадоксальна: про Громава вболівальники «Ворскли» забули завдяки Дмитру Хльбасу, який належить …. «Динамо». Тобто, шансу своєму гравцю особливо ніхто давати не хоче, а підписують гравця, якого дуже і дуже важко назвати здоровим. Зараз в «Динамо» 4 флангових півзахисники. Андрій Ярмоленко на чемоданах. Олег Гусєв та Олександр Яковенко мають угоди тільки до літа. Залишається минулорічний новачок Дерліс Гонсалес( від якого вже будемо чекати більшого) та Сергій М’якушко. В оренді добре себе проявив Хльобас, гарну ігрову практику в Одесі отримав Калітвінцев. Серед молодих є Михайличенко та Циганков. Звичайно, що цього мало. Особливо, якщо піде Ярмола. Але чи зможе той же Громов замінити Ярмоленка? Звичайно, що ні. Виходить, що якщо піде Андрій «Динамо» ще буде когось купувати. Знову ми отримаємо ситуацію, коли на два місця в основі буде претендувати дуже багато народу, а молоді гравці опиняться в самому кінці черги.

Рано чи пізно чемпіонат знову поверне свою силу. І тоді «Динамо» знову буде в ролі наздоганяючого, бігаючи по Європі з торбою грошей пропонуючи за їх футболістам, які згодяться їхати до Києва. Практика показує, що не завжди такі гравці маю велику мотивацію грати за "Динамо".

P.S. Після переходу Гладкого дуже серйозно задумався над тим, чи купувати абонемент на наступний сезон.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.05.2016, 10:27
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть