Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про збірну та брехню

2016-05-26 12:59 Один одіозний політик. після черговоі махінаціі у ВР .виголосив тираду - "Оцініть красоту гри".Вчора ми усі ...

Один одіозний політик. після черговоі махінаціі у ВР .виголосив тираду - "Оцініть красоту гри".Вчора ми усі .сповна.оцінили цю "красу гри". Нам.уболівальникам.суспільству.у черговий раз плюнули у вічі. Я про виклик та приізд у збірну Украіни одіозного Селезньова. У неділю помпезно проводжали збірну на ЧЄ у Францію,прийшло багато людей,були посмішки,щирі побажання,Гімн у виконанні Руслани.

.....А далі був той самий плювок-у Францію проводжали одних,а поідуть інші персонажі...... Зрежисовані у вищих кабінетах ФФУ проводи.Там добре усвідомлювали,який негативний резонанс у суспільстві викликав перехід Селезньова до клубу з краіни-агресора,а особливо його пояснення цього переходу.Усвідомлювали ,що люди могли просто не прийти і не було б тієі телевізійноі "картинки".А,якщо б прийшли,то могли скандувати,щось на кшалт "ганьба" якщо не гірше...І нам підсунули "картинку",а все решту приберегли на потім,коли "піпл схаває". І це не зважаючи,що у оголошеному списку,навіть у тому,який дуже розширений та резервний,прізвища Селезньов не було! Складається враження,що збірну повезли у Італію,з однією метою-подалі від уболівальників,щоб було простіше провертати такі оборудки. Панство з ФФУ явно забуває,що збірна грає не за ФФУ, а за Державу Украіна. А от чи може у такій збірній виступати гравець,котрий,по суті, зрадив цю Державу - питання риторичне, яке не особливо докучає Павелку і компані. Коли перед матчем національних збірних звучить Гімн Украіни,усі гравці тримаюсь руку на серці,співають Гімн (або принаймі ворушать губами). Тільки виникає запитання,чи у таких як Селезньов Украіна у серці а не кошель з "баксами"? А потім ми дивуємось,чому так грають паршиво? Погляньте на німців,французів,італійців - як виконують Гімн з палаючими очима та гордістю за свою краіну,так і грають з палаючими очима,бо грають за свою краіну і за свій народ. Так і хочеться запитати чиновників ФФУ-а за що гратиме Селезньов і коли ви нарешті перестанете брехати?

P.S. Наперед вибачте за сумбурність у висловлюваннях,але накипіло!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.05.2016, 12:59
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть