Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження після матчу молодіжних збірних України та Македонії

2016-05-28 11:47 Кажуть, що після першого матчу не варто робити висновків. Враження можуть бути далеко не повними, але ...

Кажуть, що після першого матчу не варто робити висновків. Враження можуть бути далеко не повними, але Олександр Головко працює з молодіжкою вже пів року. Взимку проводив збір та приймав участь в товариському турнірі. Звичайно, що за цей час нічого не побудуєш, але хоч якість зміни повинні відбуватися.

Можна хоч спробувати осягнути майбутні контури команди, зрозуміти, чого прагне тренер.

Матч проти "молодіжки" Македонії – суцільний провал. Молоді македонці робили на полі все, що їм хотілося. Я нічого не хочу говорити про результат, чи про шанси пройти кваліфікацію, їх вже давно немає. Залишилося тільки зберегти лице та награти молодих гравців для наступного відбору.

Склад збірної дуже важко назвати експерементальним, чи молодіжним. Грали гравці дуже приближені до основи, в тому числі, і наші легіонери. За виключенням Віктора Коваленка, Івана Петряка( це для нього останній відбір, і потрібно вже грати без нього) які вже є гравцем національної збірної, Олександра Зінченка, який зараз, на жаль, травмований і перебуває в пошуку нового клубу та травмованого капітана минулого скликання Владлена Юрченка. Але без нього потрібно вже звикати грати, бо цей відбір для нього стане останнім.

В заявці були присутні Сваток та Лучкевич, які мають практику в "Дніпрі" . Едуард Соболь який має стабільну практику в "Металісті". Олег Данченко, який видав дуже гарну другу половину сезону в "Чорноморці". Таланти "Дианмо" та "Шахтаря" Беседін, Лук’янчук, Циганков, Яремчук, Матвієнко, Качараба, Арендарук, Зубков Наші легіонери Швед та Вечіберадзе із Іспанії.

Єдине світле п’ятно на полі – наші легіонери. Які намагаються грати в футбол. Вечабірадзе не боїться приймати рішення в середині поля, вести гру, віддавати передачі, а Швед дуже гарно вміє бігти обігрувати один в один. Це майже весь креатив, при дуже і дуже слабкій грів в захисті. Експеремент з Лук’янчуком в опорній зоні – залишив по собі дуже і дуже багато запитань. Вечебірадзе дуже часто залишався один в середині полі. Лук’янчука постійно тягнуло допомагати центральним захисникам. Так само і залишилася не зрозумілою гра в два форвада, яка дала македонцями кількісну перевагу в центрі поля.

Звичайно, відчувається, що збірна має великі кадрові проблеми в центрі захисту. По –суті грають не кращі, а тільки ті, хто є в наявності. Гра Сватка( він і в чемпіонаті добряче чудив) та Качараби ( міцно сидить в дублі "Шахтаря", хоче ще в минулому сезоні грав в основі "Говерли") дуже слабка. А реальної заміни їм не вистачає. Хотілося б подивитися на гру динамівця Лук’янчука. В дублі він виглядає впевнено. Також можливо колись видужає Бурда.

Мені дуже не подобалася гра «молодіжки» під керівництвом Ковальця. Гра дуже нудна, побудована на індивідуальних якостях певних гравців, які і приносили результат завдяки своїй майстерності. Чекав, що збірна під керівництвом Олександра Борисовича Головка розправить крила, скине весь тягар відповідальності( втрачати вже немає чого) і просто буде грати в хороший футбол, але поки навіть немає того рівня що був при Ковальці. Дуже сподіваюся, що це тільки початок. Далі буде краще. Все ж, до цього Головко себе зарекомендував, як дуже гарний аналітик. Сподівання на нього були великі.

P.S. Головко після матчу сказав, що побачив рівень збірної без Коваленка, Петряка, Зінченка та Юрченка. Нічого не зрозумів. Це відбір, який вже провалений, є останнім, як мінімум для Петряка та Юрченка( 1994 рік народження), а особливо сподіватися на Коваленка не варто, це вже більше гравець національної збірної. Так, що потрібно звикати від них.

P.S. 2 Відверто кажучи не очікував від Головка, що він буде називати гравців по прізвиськах.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.05.2016, 11:47
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть