Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мої 5 копійок про збірну...

2016-06-17 11:59 Шановні колеги по уболівальницькому цеху!!! Дозвольте і мені, панове, річ держать! (с) :)) У заголовку недописане ... Мої 5 копійок про збірну...

Шановні колеги по уболівальницькому цеху!!!

Дозвольте і мені, панове, річ держать! (с) :))

У заголовку недописане слово УКРАЇНА... Нижче йдуть мої пояснення.

Я не міг писати зразу після матчу, бо не було сил і був майже передінфарктний стан... Я почав дивитися матч Німеччина-Польща, але навіть не додивився перший тайм і пішов спати, залишивши на столі лист паперу, на якому написав рахунок матчу.

.. 0-0... Це був саме той рахунок, який на 100% відчіпав нашу збірну від 16 команд... І цей рахунок найбільше задовольнив команди Німеччини та Польщі. Краще б вони не виходили на Євро, а поїхали до Франції туристами... Бо такого сорому, який я пережив учора за команду імені МІФа, а де-юре збірну моєї країни... Висловлю свою особисту думку - я не вважаю команду, яка так безславно закінчила виступи на вигризеному ЧЄ, збірною України! Виконання гімну і тримання руки на серці під час його виконання це зовнішній антураж!!!

А де душа і бажання "душу й тіло положити..." і доказати, що "ми браття козацького роду"!?

Бо в команді не зібрані найкращі футболісти, бо команду не тренує тренер-патріот з прогресивними поглядами, бо в цієї команди нема психологічної стійкості, нема жаги до боротьби за свою країну, в якій для мільйонів уболівальників немає нічого іншого, ніж футбол... На мій, і не тільки мій, погляд, по суб’єктивних причинах в команду не попали Гусєв, Шахов, Петряк та ряд інших, які б точно зіграли краще, але при іншому тренерові. Головне, що представників "найзаклятіших друзів" наших найбільше в команді було... Тепер хоч "аналітики" не будуть валити всю провину за фіаско на Динамо... Хоча, тут також виникають певні сумніви...

Оці три точно зіграли б не гірше за "годувальників" та "аксакалів"

Я знаю багато футболістів і знаю ще більше про футболістів! Так от, мало хто з футболістів відзначався "умом і сообразітельностью" (с)! У свій час моїм однокурсником в університеті був футболіст, який довго відіграв за чернівецьку Буковину. Це був один з тих футболістів, який не тільки грав у футбол, але й хотів щось знати і вчився!!! Мені здається, що інтелектуальні футболісти закінчилися ще в радянські часи! Особливо в цьому плані мене вражав Леонід Буряк! Серед інтелектуалів покоління незалежності - сьогоднішній ГТ Динамо Сергій Ребров. Ці люди жили не єдиним футболом!

Щоб закінчити про спортсменів-інтелектуалів, хочу навести також власні життєві спостереження. Мені не один раз доводилося відвідувати, стажувати і навіть працювати в американських університетах. Цікавився я життям їх спортсменів там. Який наймасовіший студентський спорт в Америці? Звісно - баскетбол!!! Так от, тренери баскетбольних команд просять деканів, щоб допомагали гравцям!:) Як? - Селити гравців команди в гуртожитках разом з "ботаніками" і завдання других - розвивати і допомагати навчатися спортсмену!!! Звичайно, у мене немає з цього приводу статистики, але, як мінімум у двох університетах я був свідком таких подій!

Нинішнє покоління футболістів відповідає першому реченню мого коментаря... У нашій збірні зібралися гравці, які когось мають прогодувати, зібрати колекцію футболок, які думають, як себе краще "продати" (але проведені матч засвідчили, що вони цього не вміють робити!і), заробити побільше грошей!

У всій колотнечі стосовно збірної і чє2016 мене найбільше вразив "геніальний" хід від ГТ - довикликати селезня і бутка після офіційних проводів команди в центрі Києва! Оце був просто "стратегічний" хід!!! Ось вся гнила ідеологія - і людська, і спортивна - від МІФа!!! Я більш, ніж переконаний, що так і було задумано від самого початку!

А щодо шансів самого МІФа на перспективу та його ТШ, то повторю його "дорогого" слова - вони є, навіть, якщо їх нема!!! Я вже ніяких див від "рульових" українського футболу на чолі з "почесним" не очікую!!! У нас нема футболістів-патріотів! Нема футболістів, які за свою країну готові газон гризти, набивати гулі собі і суперникам, щоб потім можна було з чистим серцем дивитися в очі своїм дітям, друзям, уболівальникам! Щоб навіть достойно програти! Цих футболістів вистачило поки що тільки на 10-15 хвилин першого матчу!

Думаю, що більшість з вас бачили як билися під час матчів за свої країни футболісти Хорватії, Ісландії, Албанії, Північної Ірландії, а дербі вчорашнє Англія - Уельс: тріумф і трагедія, які помінялися місцями для англів в кінці матчу!!!

І немає проукраїнської ідеології у галузі футболу... Але це вже інша тема...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2016, 11:59
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ 0 : 2   24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00
Монако Лилль - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть