Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто винний та що робити?

2016-06-24 12:46 Збірна України провалила Євро. Минулого вже ніяк не зміниш. Потрібно проаналізувати причини невдачі та рухатися далі. ...

Збірна України провалила Євро. Минулого вже ніяк не зміниш. Потрібно проаналізувати причини невдачі та рухатися далі. На жаль, дуже багато хто продовжує витирати ноги об Михайла Фоменка здобуваючи собі додаткові бали. Дохла собака не кусається. Перефразовуючи китайську мудрість. Дуже хотілося б, що люди, які дозволяють собі такі висловлювання в бік Фоменка, так само критикували Суркіса, Ахметова, Коломойського, Ярмоленка, Селезньова та багатьох інших.

Був в четвер в Лаврі. Бачив чоловіка дуже схожого на Михайла Івановича. Хотів підійти та побажати здоров’я, але все ж вирішив не турбувати. Все ж, Фоменко дуже замкнена людина.

З великою зневагою ставлюся до рабів, точніше до рабської ментальності. Людина може бути вільною, але все одно її тягне в рабські пута. На жаль, Михайло Іванович – людина, яка народилася виховувалася в СССР, він все життя звик виконувати вказівки, узгоджувати. В сучасних реаліях футболу тренер повинен бути особистістю, сам приймати рішення, сам за них відповідати. Сказали Фоменку, що замість Заварова буде Шевченко – жодних проблем, сказали не викликати «росіян» - ніяких заперечень, сказали через деяких час викликати та включити в заявку – тренер не мав нічого проти, сказали поставити 5 –ть нових гравців на матчі проти Польщі – тренер не заперечував Ось Вам головна причина провалу.

Що робити далі? Насамперед, потрібна система, яка об’єдная всі збірні. Зараз так виходить, що національна збірна та молодіжні команди мають з спільного тільки форму. Головна команда виконує свої завдання, а молодіжка свої. Цілі в них не перетинаються. Наприклад, за час роботи Сергія Коваляця з молодіжною збірною жоден гравець з «молодіжки» Ковальця не потрапив до заявки на Євро 2016. І це за півтора відбори роботи. Чи команда юнацького тренера Петракова грала зовсім по іншому, ніж команда іншого тренера юнацької збірної( нині вже «молодіжки») Головка

Також дуже важливо, що варто проаналізувати склад, зрозуміти, який підбір гравців у нас є, і якого тренера для цих гравців нам потрібно. Я дуже сумніваюся, з сьогоднішнім підбором гравців ми можемо грати в атакуючий футбол. Насправді, у нас тільки два відповідних гравців для цього. Я не впевнений, що, наприклад, варто вважати серйозними атакуючими одиницями Зінченка та Коваленка. Їм ще потрібно дуже багато працювати . Збірній України потрібен тренер тактик, який по максимуму зможе використовувати всі сильні сторони гравців, які є в розпоряджені. Наприклад, мені дуже імпонує робота Навалки в Польщі, який знайшов використання всім сильним гравцями, які є в розпорядженні. Потрібно тренер, який зможе змусити наших гравців битися та гризти землю за свою збірну. Як це роблять Ісландія та Угорщина. Футбол збірної України –це міцний захист, мобільний півзахист, який просто вигризає м»ячі, та зривна атака.

Потрібно проаналізувати склад молодіжних збірних та зрозуміти на кого ми можемо розраховувати в майбутньому. Я слідкую за молодіжними командами. Можу сказати, що я не бачу особливих перспектив. Гравців, які могли б дорости хоча б до рівня Ярмоленка Конполяки -просто немає. Буду радий тільки помилитися. Навпаки, вже на рівні молодіжних команд проглядаються дуже проблемні позиції. Наприклад, молодіжка має великі проблеми в центрі захисту, де особливої альтернативі парі Сваток – Качараба немає. Так само проблемною є позиція центральних півзахисників. Я веду до того, що особливого підсилення не варто чекати. На мою думку, можна і потрібно звертати увагу на легіонерів, яких можна залучити до збірної. Наприклад, проблема нападаючого вже здається не смішною. У відбіркових матчах ми залишилися з нулем забитих в матчах проти Іспанії та Словаччини, на Євро теж нічого не забили. Мораєс, Тайсон, Марлос, Даніло були б не зайвими. Тайсон може діяти на всіх позиціях в атаці.

Група на відбору на ЧС – дуже важка. Потрібно з першого матчу брати бика за роги та здобувати результат. Третього прохідного місця вже немає. Кожен день на рахунку. Потрібно вже розпочинати роботу.

Чесно кажучи, в мене немає готових прізвищ. Цим потрібно займатися федерації. Я впевнений, що якщо відкинути всі емоції, образи, особисті бажання можна знайти відповідну кандидатуру. Тут головне не звужувати умови тільки для однієї людини.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.06.2016, 12:46
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть