Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Безальтернативний Шевченко

2016-06-26 10:31 Фактично вчора на звітному конгресі затвердили кандидатуру Андрія Шевченка в статусі головного тренера. Спробую пояснити власні ...

Фактично вчора на звітному конгресі затвердили кандидатуру Андрія Шевченка в статусі головного тренера. Спробую пояснити власні думки.

До початку відбору до ЧС залишилося фактично два місяці. За таких короткий час дуже важко знайти підходящі кандидатури. Тут потрібен час на переговори, час на ознайомлення з усіма можлививи кондидатами, час на ознайомлення кандидатів із складом та умовами роботи.

. Дуже важко навіть професійним менеджерам буде знайти підходящих кандидатів, я вже не кажу про наших місцевих. З топових спеціалістів до нас точно ніхто не приїде. Ситуація зараз не та. Залишається варіанти з запрошенням молодих іноземних спеціалістів, збитих льотчиків, які хочуть заробити на старіть та місцевих тренерів. Тут потрібно гарно та багато « перемити», щоб знайти діамант. Для цього потрібен час. Точно більше, ніж два місяці. Наприклад, "Шахтар" відбирав Фонсеку приблизно пів року. Збирав інформацію на багатьох тренерів, вже потім проводив співбесіди з тренером, чи бачить він себе в цій команді і з цими гравцями.

Керівником групу по пошуку кандидатів призначили Семена Йосиповича Альтмана. Він ніколи раніше в житті не займався відбором тренерів. Був собі тренером, за якого всі організаційні питання вирішував менеджер Селюк Дмитро Дмитрович. Реально людині без найменшого досвіду займатися відбором кандидатів? Я думаю, що відповідь Ви самі знаєте.

Все йде до того, що тимчасово виконувачем обов’язки призначать першого заступника Фоменка, тобто, Андрія Миколайовича Шевченка, який в ніяку відставку не подавав. В разі позитивних результатів – знімуть приставку воконувача обов’язків. В разі невдач – «підіпруть» його кимось із досвідчених спеціалістів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.06.2016, 10:31
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть