Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

За кілька годин до другого чвертьфінального матчу Уельс - Бельгія

2016-07-01 18:02 Бейл смакує історичний момент Уельсу в центрі уваги За кілька годин до другого чвертьфінального матчу Уельс - Бельгія

Бейл смакує історичний момент Уельсу в центрі уваги

Із зростанням хвилювання в таборі збірної Уельсу в очікуванні сьогоднішнього історичного матчу, її живий талісман Гарет Бейл обговорює збірну Бельгії, зростаючі очікування, фантастичну підтримку - і як він відчуває себе, щоб було місто, яке отримало свою назву в його честь.

У Бельгії є кілька зіркових імен, як от Еден Азар та Кевін де Брюйне. Враховуючи рівень матчу, у якому ти гратимеш проти них, наскільки захоплюючою є перспектива грати проти такої команди?

Це дивовижний досвід. Ми знаємо, що Бельгія дуже хороша команда з великою кількістю хороших гравців, і так, ми раді грати проти них. Це привід, щоб ми продовжили нашу ходу і насолоджувалися грою. Ми вийшли до фінального турніру, щоб грати у великих матчах, і, хоча, ми вже пройшли дуже далеко в турнірі, ми хочемо йти далі. Ми будемо намагатися, щоб вийти на гру і насолоджуватися дійством і грати так само, як ми можемо, і ми сподіваємося, що отримаємо перемогу.

Ви трохи нервово почали матч з Північною Ірландією. Чи відчув ти збільшення тиску у зв'язку з тим як Уельс просувається далі по турніру?

Не зовсім. Північна Ірландія досить добре грала з іншими командами. Таким чином, ми знали, що вони збиралися зробити цей матч важким для нас. Це був просто один з тих матчів, коли ми знали, що він буде важким. Ми просто повинні були тримати свої ворота "на замку" і спробувати забити гол. Ми знали, що цього буде досить.

Ти сам прекрасно почав турнір у Франції. Чи відчуваєш ти на собі додатковий тиск у ролі однієї із зірок турніру?

Ні, зовсім ні! Я просто намагаюся насолоджуватися грою з моєю командою, з моїми товаришами по команді, і моєю країною. У нас просто жага до гри тут, ми намагаємося насолоджуватися кожним моментом, і я думаю, що ми це демонструємо на полі.

Чи змінилася якось атмосфера серед фанатів Уельсу у зв'язку з просуванням команди по турніру?

Наші шанувальники стали дратівливіші завдяки просуванню команди по турнірній сітці, але вони до сих пір неймовірні для нас. Це було дивовижно - декламування, спів, підтримка, яку ми мали тут і у себе вдома - це було абсолютно неймовірно. І, очевидно, ми хочемо подякувати всім за продовження уболівання за нас. Ми сподіваємося продовжувати робити все, щоб вони пишалися командою, і ми будемо намагатися з усіх сил, щоб виграти в п'ятницю.

А як ти дізнаєшся про те, що відбувається вдома?

Гравці отримають відео з дому, і всі ми переглядаємо їх і бачимо атмосферу в фан-парках в Уельсі і, очевидно, перейменування місць та інше. Це неймовірна річ, щоб бути частиною таких подій. Ми дуже вдячні за все, і сподіваємося, що ми зможемо продовжувати робити свою роботу так, щоб люди гордилися нами.

І, насамкінець, Гаррет, що ти хочеш сказати фанатам напередодні, можливо, найбільшої битви у футбольній історії Уельсу?

Ми хочемо, щоб усі співали і скандували і насолоджувалися цим матчем і підтримували нашу команду, щоб були нашим 12 гравцем, так як вони завжди є. Ми будемо намагатися, як ціла нація, щоб виграти гру і спробувати насолоджуватися перемогою як нація. Сподіваюся, ми зможемо святкувати після того, як ...

P.S. Шановні читачі! Прошу звернути увагу на відповідь Бейла на останнє питання кореспондента!!!

Sign of the times... / Знак усіх часів http://bbc.in/1UWraks Bala changes its name to Bale in honour of #WAL star #Euro2016 Бейла змінює свою назву на Бейл на честь зірки Євро-2016

https://twitter.com/BBCWalesNews/status/743344161915441152/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

За матеріалами: http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2386359.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.07.2016, 18:02
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть