Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про дублера Шовковського

2016-07-14 10:58 Олександр Рибка знову виявився непотрібний «Динамо». Це вже друга невдала спроба Рибки закріпитися в рідному клубі. ...

Олександр Рибка знову виявився непотрібний «Динамо». Це вже друга невдала спроба Рибки закріпитися в рідному клубі. Обидва рази було дуже багато сподівань, але, на жаль, нічого не вийшло.

Вважаю, що головною причиною такого кроку стала недовіра тренера. Рибка може успішно грати тільки для цього потрібно йому довіряти ставити в основу хоч на певний відрізок часу.

Рибка не дублер, а він основний голкіпер. Тільки так він може сильно грати. Це він довів своїми виступати за «Оболонь» та «Шахтар». Будь –якому голкіперу дуже важко без ігрової практики. Для прикладу подивіться на «страждання» Бойка в «Бешикташі», який теж немає довіри тренера

Також велику роль відіграла відсутність мотивації. Рибка грає/в в рідному місті, мав дуже гарний контракт. Доволі багате життя, найкращі автомобілі( не так давно подарував дружині дуже коштовне авто, таке саме, як в Андрія Шевченка), подорожі, народження дітей( дружина Наталія народжувала другу дитину в США), відпочинок і це без гри в основі. Я звичайно щиро радий за родину Рибки, але це не зовсім мотиваційно. Мені більше імпонує приклад «Металіста» Маркевича, де зарплати були не зовсім великі, але були дуже гарні премії

Думаю, що в Рибки все буде ок. Його агент Андрій Головаш. Це дуже кваліфікований менеджер, який вміє влаштовувати гравців. Свого часу він був агентом Андрія Вороніна і здійснював перехід до «Ліверпуля». Думаю, що Рибка продовжить свою кар’єру в Німеччині або Нідерландах. Не виключаю варіант із МЛС. Рибка доволі часто буває в штатах, там мешкає його дядько.

Максиму Ковалю не варто сильно радіти. Мені дуже важко уявити, щоб голкіпер, який не мав ігрової практики останні пів року реально міг претендувати на щось в «Динамо». Молоді теж не вражають. Рудько має дуже багато помилок, особливо це стосується гри на виходах, ці помилки системні( навіть почали вже їх використовувати суперники) та часто повторюються. Були сподівання на Бущана, але схоже там є поза футбольні проблеми. Думаю, що обом голкіперам набагато корисніше буде мати ігрову практику, ніж сидіти на лаві та грати за дублю. Вадим Солдатенко ще дуже молодий для основи Динамо. Він навіть на рівні дублю ще не обстріляний.

Я введу до того, що все чіткіше проявляються контури Дениса Бойка в Києві. Особливо, якщо врахувати, що «Бешикташ» бачить заміну Сосі, який дуже хоче до «Мілану», в Беланді. Тим паче, що агентом Бойка є … ну Ви самі все знаєте.

Хоча знову ж таки, важко прогнозувати, як буде складатися у Бойка за спиною Шовковського. Поки Бойко ніколи не був гарним дублером, грав стабільного тільки в «Дніпрі». Де майже не було конкуренції. Я теж думаю, що без довіри тренера від Бойка багато чекати не варто.

Ви часто змінюєте шкарпетки? Кожного дня. Із ноги на ногу. Хочеться побажати «Динамо» навіть не нових шкарпеток, а хоча б випраних.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.07.2016, 10:58
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть