Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шевченко та його команда, або чого чекати від збірної Андрія Миколайовича

2016-07-15 11:39 Було велике сподівання, що здоровий глузд переможе. Маркевич в Києві, причому в прямому контакті із ФФУ, ...

Було велике сподівання, що здоровий глузд переможе. Маркевич в Києві, причому в прямому контакті із ФФУ, його агент теж в Києві( нещодавня онлайн конференція на одному відомому ресурсі це підтвердила), хоча Олег Смалійчук живе в іспанській Валенсії та займається працевлаштуванням молодих гравців до іспанських клубів.

Перехід Шведа до "Севільї" та Гуцуляка до "Вільярреалу" його рук справа. Помічники Маркевича звільнилися із "Дніпра". Дуже хотілося вірити але… бажання зробити Андрія Шевченка тренером збірної – переважило всі раціональні аргументи. Думаю, що тут скоріше варто говорити про бажання самого Шевченка, ФФУ вже виявилося в ролі виконувачі волі Андрія Миколайовича

Для Шевченка підібрали дуже сильну команду. Складається таке враження, що взяли кого тільки могли. Поки це більше нагадує відверто кажучи каламбур. За ці гроші, які витратили на помічників Шевченка та самого тренера, можна було запросити вже сформовану команду, а не збирати помічників під тренера. Той же Рауль Ріанчо має доволі серйозні фінансові вимоги, не думаю, що той же Тассотті погодиться на меншу зарплату, ніж в нього була в "Мілані", чи Педро Харо погодиться працювати за менше, ніж було в "Дніпрі"

На сьогоднішній день ми маємо приблизно таку картину:

Андрій Шевченко – головний тренер;

Євген Красніков – спортивний директор збірної. До цього працював в" Металісті" та "Дніпрі". Прославився своєю селекцією( саме він привіз до Харкова Тайсона, Марлоса, Девіча, Папу Гуйе, Сосу та багатьох інших), також був дискваліфікований за підозру в договірних матчах. Рауль Ріанчо – помічник головного тренера. В "Рубіні" він відповідав за фізичну підготовку гравців, в Динамо відповідав за тактичну побудову;

Мауро Тассотті – багаторічний помічник в штабі Мілана, працював із багатьма спеціалістами починаючи від Карло Анчелотті закінчуючи Філіппо Індзагі . Відповідав в "Мілані" за організацію оборони команди та індивідуальну роботу із захсиниками

Педро Харо- тренер воротарів. Працював в штабі Хуанде Рамоса в тому числі і "Дніпрі";

Андреа Мальдера – працівник аналітичної служби Мілана. В клубі відповідав за вивчення суперника.

Найпростіше це Красніков. Його прихід означає, що збірна буде працювати в напрямку натуралізації. Думаю, що Тайсон, Марлос( гравці, яких практично привіз до України Красніков) стали дуже близькі до збірної України. Не здивуюся, якщо це також буде стосуватися Даніло Сілви та Жуніора Мораєса. Красніков – спеціаліст по латиноамериканцям, він вміє та знає, як з ними працювати.

А далі я просто не знаю, як можна все інше поєднати в один колектив. Два італійці, два іспанці та головний тренер, який багато грав в Італії. Побудова гри італійських та іспанських команд дуже сильно відрізняються. Іспанці завжди намагаються грати через контроль м’яча( Рауль говорив, що він великий фанат тікі –таки та Барселони), а італійці через тактичні побудови та розташування гравців. Іспанська школа підготовки воротарів теж доволі специфічна. Вона має мало спільного із підготовкою, яка практикуються в Україні, чи Італії( подивіться, як почав вирізнятися Бойко в чемпіонаті України, коли працював із Харою). Рауль, Харо та Тассотті ніколи не працювали із збірними, це клубні тренери, які звикли працювати щоденно із гравцями, а не бачити гравців тільки 10 разів на рік. Питання мови. Питання стилю тренерів. Наприклад, в Франції ми побачили, що збірна з приходом Андрія Шевченка стала більше атакуюча, на противагу цьому Рауль фанат трикутників та контролю м’яча. І таки питань, на жаль, ще дуже багато..

Думаю, що варто чекати гри, дуже схожої на гру київського «Динамо»( ромби, трикутники), де Сергій Рибалка буде займати ключове місце. Нарешті свій виклик отримає Буяльський. Дуже важко буде потрапити до основи Степаненку, в футболі Рауля місця для чистого опорника немає. Бойко буде номером один, якщо змінить клуб і матиме ігрову практику. Все таки Харо знай його дуже добре по спільній роботі в «Дніпрі». Можливе залучення легіонерів. Насамперед, мова про Тайсона та Марлоса.

З позитиву виокремив би призначення куратором молодіжних збірних Рауля Ріанчо. Як би там не було, але наші всі «молодіжки» заараз виглядають дуже слабко. Звичайно, що Рауль не ідеал, але в плані тактики може підтягнути дуже добре.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.07.2016, 11:39
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть