Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед матчем із «Шахтарем»

2016-07-16 09:39 Після призначення Паоло Фонсеки головним тренером "Шахтаря" прогнозував певні речі. Щось збулося, що так і залишилося ...

Після призначення Паоло Фонсеки головним тренером "Шахтаря" прогнозував певні речі. Щось збулося, що так і залишилося домислом. Найголовніше враження від Фонсеки в "Шахтарі" – він не побоявся все поламати і побудувати по своєму. Від "Шахтаря" Луческу майже нічого не залишилося, тільки гравці, які тепер грають в зовсім інших футбол.

Фонсека повторив свій досвід "Браги" та намагається поставити гру "Шахтаря" в два нападаючих. Два нападаючих діють на одній лінії, які глибоко сідають при втраті м’яча, а при перехопленні- відразу біжать до воріт суперника. Як не дивно на зборах дуже гарно себе проявив Дентіньо, який стає головною ударною силою "Шахтаря". Пару йому складає хтось із пари Едуардо – Феррейра. Дуже кволо виглядає Селезньов. Великі сумніви, що він матиме хоч якусь ігрову практику

Флаги віддані бразильцям. Найгірше виходить поки в Нема. Додає Бернард, який отримає достатньо ігрової практики.

Півзахист перебудувався на два гравці, де діють Степаненко та Фред. Зрозуміло, що Тарас більше грає на оборону. Фред виглядає дуже здорово, стає ключовою фігурою в побудові гри "Шахтаря". Саме він розганяє атаки, веде гру команди.

Зовсім загубилися Малишев та Коваленко. Малишев до того ж, отримав пошкодження. Коваленку фактично в побудовах Фонсеки немає місця. На зборах він дуже мало грав, а коли грав – виглядав дуже не переконливо. Виходив в опорну зону. На місті "Динамо" я б спробував запросити хлопця до Києва, тим паче, що агент Коваленка – Шаблій.

Захист теж не впізнати. На зборах основною парою була Ордець – Кривцов. Схоже, що часи Кучера та Шевчука в "Шахтарі" закінчилися. Ракіцький дуже важкий по характеру. Фонсека обирає гравців, якими можна керувати.

На лівому фланзі оброни на зборах награвався молодий Матвієнко, який раніше вважався центральним захисником. Шевчук схоже вже не розглядається, а Ісмаєлі тренер не задоволений.

Воротарська позиція залишається без змін. Хоча, я раніше припускав, що там може отримати шанс хтось інший. Сарнавський покинув збори розчарувавши тренера. Якщо залишиться Шевченко так він поїде до "Зорі".

Завтра ми побачимо зовсім новий "Шахтар". В якому грають футболісти, які проходили всі збори. Місця для гравців, які брали участь в ЧЄ – майже немає.

Звичайно, що все нове потребує час на злагодження. На перших порах багато чого від "Шахтаря" не варто чекати. Можливі проколи. Не думаю, що дуже просто та легко буде з "Янг Бойс", хоча це один із найслабших суперників по кваліфікації.

Порівнюючи збори обох команд можу сказати, що поки обидві команди виглядають не дуже переконливо. "Шахтарю" не вистачає зіграності, розуміння нової філософії, а Динамо виглядає одноманітно і має проблеми із командною швидкістю.

Для "Динамо" важливо в сьогоднішньому матчі закрити Фреда, який є фактично мотором та серцем команди одночасно. Думаю, що з цією опцією може дуже добре справитися Валерій Федорчук. В минулому сезоні, коли "Дніпро" переміг Шахтар в Одесі саме Федорчук відіграв ключову роль в тому матчі повністю знищивши Тейшейру.

Не менше важливо потрібно позбавити суперника простору. Нападаючі "Шахтаря" сідають дуже глибоко і при перехопленні м’яча відразу біжать у вільні зони.Максимально потрібно бути обережними із обрізками. Особливо це стосується Гармаша, який на зборах себе гарно зарекомендував.

Дуже непокоїть захисна лінія: Даніло- травмований, Драговіч -на валізах, Хачеріді має проблеми особистого характеру. Він чомусь не грав майже на зборах. Тут нічого не зрозуміло. Може зіграти найсильніша ланка Віда, Хачеріді,Драговіч, Антунеш, а може свій шанс отримати молодий Очігава.

На флангах ми залишилися з двома "Г", тобто, Громовим та Гонсалесом, ще прізвище ймовірного нападаючого в цьому матчі теж буде на цю літру. В Реала "ВВС", а в нас "ГГГ". Не так давно динамівське атакуюче тріо складалося із Ленса, Мбокані та Ярмоленка. Сьогодні наша атака Громов, Гладкий та Гонсалес. Двоє із трьох гравців прийшли до "Динамо" в статусі вільного агента. Напевно, років три тому умовний Чорноморець мав більше серйозну атаку.

Прогнозую, що сьогодні отримає шанс хтось із молодих: або М’якушко, або Беседін, який проявив себе гарно на зборах. Тим паче, що за повідомленням " Спорт - Експрес" Гусєв поки ще не підписав угоду із "Динамо"

Звичайно, що працювати потрібно, потрібно і готуватися, але потрібно і знаходити час для відпочинку. Приємно, що Сергій Ребров знайшов вчора час приїхати до Бучі на матч кубка Девіса.

Думаю, що не потрібно дуже серйозно ставитися до Суперкубку. Це тільки початок сезону. Можу припустити, що Шахтар зараз перебуває в кращих кондиціях, бо йому вже дуже скоро грати кваліфікацію ЛЧ, нам потрібно виводити команду на пік форми ближче до вересня місяця.

Прогнозую дуже обережний футбол, де суперники будуть намагатися використати помилки один одного, більш, ніж показувати якийсь малюнок гри. Все може завершитися в кращих традиціях Суперкубку додатковим часом та серією пенальті.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.07.2016, 09:39
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть