Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Після матчу із «Шахтарем»

2016-07-17 13:25 Ставлення до Суперкубку в мене завжди буде, як до показового матчу, матчу –шоу. Команди вчора подарували ...

Ставлення до Суперкубку в мене завжди буде, як до показового матчу, матчу –шоу. Команди вчора подарували справжнє футбольне шоу, де інтрига було до останнього удару.

Але в будь –якому разі, перемога в Суперкубку дає позитивні емоції, зараджає позитивом на весь сезон. Додає впевненості в собі гравцям та тренерам.

Тим паче, що цей трофей вже давно не був в Києві. Якщо не помиляюся, із 2011 року, коли в Полтаві "Динамо" Сьоміна обіграло "Шахтар" 3-1 завдяки голам Єрьомінка, Діакате та Мілевського.

Відчувалося, що команди підійшли до матчу в різній формі: «Шахтарю» грати важливі кваліфікаційні матчі ЛЧ вже через півтора тижні, а "Динамо" немає куди поспішати. Тому не особливо дивно, що "Шахтар" виглядав свіжіше та більше підготовленим.

Дуже приємно, що "Шахтар" відмовився від своєї звичної риторики нагнітання перед матчами із "Динамо". Все було дуже чемно. Чесно кажучи – дуже приємно здивувався.

Побачив приблизно, що хоче побудувати Фонсека в "Шахтарі". Контури його думок проглядаються дуже чітко. Але команду за місяць не побудуєш. Потрібен час та терпіння. На противагу цьому, взагалі не зрозумів модель гри "Динамо". Особливо в атаці. Боротьба за кожен м’яч Мораєса, стандарти в сподіванні на Віду( дійсно, що злий геній "Шахтаря") та дальні удари. За весь матч було створено дуже мало гольових моментів, їх майже не було. Це при тому, що ми грали проти команди, яка фактично по новому вчиться грати та оборонятися.

Дуже слабко відіграв Антунеш. На лівому краю оброни був справжній провал. Майже всі свої моменти "Шахтар"" здобував звідки. Гол теж не тільки заслуга Шовковсього. Так Антунеш не встиг до м’яча. Зовсім не сподобалася гра Корзуна. Взагалі не було ніякої підстараховки. Дуже часто атакуюча група гравців "Шахтаря" опинялася один на один із нашими захисниками. Центр був фактично відрізаний. До того ж, саме із зони Корзуна( підбір), "Шахтар" міг декілька разів забивати. Але просто не пощастило. Спишемо для початку це на молодий вік та відсутність досвіду. Перехід Громова залишив ще більше запитань, ніж раніше. Взагалі за матч жодного конструктиву. Показовий момент, коли Степаненко в силовій боротьбі забрав м’яч біля кута поля, а Громов продовжував сидіти на газоні. Мораєс був змушенний ціною жовтої картки зривати можливу контратаку. Тепер вболівальники "Динамо" не поодинокі: в Динамо теж є гравець, який не співає гімн та проводить зимові канікули в Москві.

Дуже добре виглядав Дерліс, але йому не вистачало підтримки партнерів. Сидорчук провів звій звичний матч з виконанням великого обо’єму роботи. Буяльський гарно попрацював по Фреду. Дуже сподобалося, як Віда потролив свого співвітчизника Срну. Після забитого голу в камеру показав роги оленя. Як відомо прізвище Срна перекладається саме, як олень.

Схоже, що Сергій Ребров почав виховувати Сергія Рибалку. Регрес в діях Рибалки відчувався ще весною. Складається враження, що Сергій пішов по склизькій дорозі свого кума Гармаша. Колись був певний дуже сильний відрізок гри та великі сподівання на продовження, але вийшло приблизно навпаки. На перше місце вийшла родина. На жаль, наша ментальність така, що поєднувати щось ми неможемо. Сергій Ребров може мати великі проблеми – Сергій Риблака, Денис Гармаш та Євген Хачеріді – куми. Дуже близький до них Євген Макарнеко. Всі ці гравці за останній час позбулися місця в основі по різним причинам.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.07.2016, 13:25
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть