Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед стартом сезону

2016-07-20 20:03 На вихідних розпочинається чемпіонат України. Хочу поділитися власними очікуваннями від нового сезону. Думаю, що суттєвих змін ...

На вихідних розпочинається чемпіонат України. Хочу поділитися власними очікуваннями від нового сезону.

Думаю, що суттєвих змін в порівнянні із минулим сезоном не буде. Все буде дуже не весело, інколи навіть нудно. Майже без глядачів. Можливі великі скандали із гучними звинуваченнями. Можливо, навіть головні події відбуватимуться поза футбольним поле.

Ще не почався сезон, а Зоря вже починає каламутити воду. Майже на рівному місці. Я не особливо розбираюся, хто правий в конфлікті «Зоря» – «Динамо», але після всього сказаного, я не думаю, що знайдеться багато людей, які прийдуть на стадіон підтримувати «Зорю» в Києві.

«Динамо» знову буде чемпіонів без особливої гри. Все буде в районі 1-0, 2-1 2-0 при дуже не цікавій грі. Результат буде триматися на індивідуальній майстерності гравців, яка дозволить забити хоч один гол будь –якому супернику на рівні чемпіонату. А вберегти власні ворота –вже якось зможуть. Хоча втрат очок, напевно, буде більше, ніж в попередніх сезонах. Не думаю, що склад до 1 вересня зміниться. Провальний Євро позбавив попит на всіх динамівців.

Другим буде «Шахтар» без особливих зазіхань на чемпіонство, та без можливості скотитися нижче. Хоч Фонсека майже завжди давав результат в свій перший сезон, матч з Суперкубок показав, що «Шахтар» перебуває в стадії формування. Хоча матчі проти «Динамо» будуть рівні. «Шахтар» матиме багато втрат із середняками. Це нормальний процес для команди, в яку приходить новий тренер, і починає все по –своєму. Не зовсім впевнений, що «Шахтар» зможе потрапити до групи ЛЧ. Скоріше все завершиться ЛЄ.

За бронзу думаю поборються «Ворскла», «Зоря» та «Олександрія». Вважаю, що команда Шарана має доволі гарні шанси. Насамперед, завдяки своїй командній грі, дисципліні та бажанні. В цьому вона переважає всіх своїх конкурентів. Зоря весною була дуже не стабільна. Влітку пішли знову провідні гравці, на їх місце прийшли нові. Потрібне час на зіграність. Не впевнений, що Зоря здатна грати на два фронти. Сил, емоцій та складу може не вистачити. Тим паче, що тому ж Вернидубу все важче вдається знаходити методи управління командою. «Ворскла» може боротися за бронзу, якщо відразу вилетить з ЛЄ та трохи підсилить свій склад. Схоже, що Сачко робить перебудову. Прийшов Голодюк, який здатний опустити м'яч на землю ( бо до цього все було дуже близько до бий – біжи), прийшов Кобахідзе, який може дати швидкість та нестандартні дії на фланзі. Якщо ще заграє Бартуловіч, може бути сильно. Ще б взяти центрального захисника та форварда, бо після втрати Шиндера та Даллку ці позиції не зовсім переконливі.

Чекаю прориву від «Чорноморця». Олександр Бабич за півтора роки провів дуже важку, але корисну роботу. Набивши чимало гуль, тепер вже більш досвідчений тренер із цікавою молодою командою може замахнутися на більше. Молоді гравці вже понюхали пороху УПЛ. Команді ще б надійного голкіпера.

Весною в декількох матчах сподобалася «Сталь», але влітку вирішив зав’язати із футболом Джорже Лазіч провідний півзахисник, на якому трималася гра команди. Нідерландські тренери Сталі намагаються поставити атакуючий стиль гри із контролем м’яча. Це доволі важко, але коли вийде команда може мати результат.

«Дніпро», «Волинь», «Олімпік», «Карпати» – постійні навколо футбольні події та скандали. «Карпати» будуть міняти тренерів, але нічого з цього не хорошого не вийде. Керівника «Карпат» розумом та логікою не зрозуміти. «Олімпік» здобуде певну кількість очок і далі займатиметься своїми улюбленими справами. Кварцяний буде роботи все можливе, щоб було цікаво. Жаль, «Дніпро». Михайленко – дуже перспективний тренер, думаю, що він не дасть команді впасти дуже низько. На рівні дублюючих складів «Дніпро» виглядав дуже організовано. Було б все добре з відношенням власника до клубу.

Для мене найважливішим в цьому сезоні буде становлення молодих українських футболістів. В минулому сезоні засяяла зірочка Коваленка( в цьому може потухнути, схоже, що Фонсека особливо не бачить Віктора в складі). Гарно себе проявив Данченко із «Чорноморця». Зацікавим собою молодий воротар Безрук із того ж «Чорноморця». В «Зорі» цікаво виглядав Танковський. На жаль, порівняно здав Лучкевич. Але в другій половині сезону він знову почав нагадувати себе. Цього дуже мало. Хочеться насамперед становлення молодих гравців.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.07.2016, 20:03
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть