Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Проблема лівого захисника

2016-07-25 12:13 Перший тур чемпіонату дуже порадував. Навіть не гарною результативністю та легкою перемогою» Динамо», а доволі великою ...

Перший тур чемпіонату дуже порадував. Навіть не гарною результативністю та легкою перемогою» Динамо», а доволі великою кількістю молодих гравців, які показали, що в Україні є молодь. Варто їм тільки довіряти та працювати з ними. Зовсім юні футболісти «Карпати» знищили «Сталь», «Дніпро» не помітив «Волинь»( жену геть думки, що це все цирк, Коломойський та Палиця просто домовилися, це вже не вперше Волинь так програє в Дніпрі).

На всю футбольну Україну прозвучали нові імена. Дуже сподіваюся на продовження.

Національна збірна є прямим відображенням справ та розвитку футболу. На жаль, в нашій збірній вистачає місць, де дуже тонко, або навіть рветься. Скажімо проблема нападаючого стоїть дуже гостро. Збірна нічого не забила на Євро. Тай шансі нападаючі не мали. За спиною наших лідерів Ярмоленка та Коноплянки теж пусто. Цю прогалину хочуть залатати так званими натуралізованими гравцями. А є позиції, де взагалі ніякого вибору немає. Мова про позицію лівого захисника. Славі Шевчуку вже 37( пощастило йому народитися в один день із застуванням «Динамо» 13 травня). Думаю, що далі на нього вже не варто розраховувати. Особливо в світлі втрати будь –яких перспектив у клубі.

Давайте разом визначим коло потенційних гравців, які можуть бути викликані та задіяні новим тренерським штабом Андрія Шевченка:

  1. Богдан Бутко(« Шахтар»). Найпростіший варіант. Бо саме Богдан грав на позиції лівого захисника на Євро проти Польщі. Минулий сезон видався дуже сильний для вихованця Шахтаря. Бутко був однин із найкращих гравців російського «Амкара». Але зараз повернувся до Шахтаря, де міцно сидить на лаві. Думаю, що Фонсека розглядає його в ролі дублера для Срни. До того ж, Бутко – правоногий футболіст. Грати правою ногою на лівому фланзі не зовсім зручно.

  2. Євген Селін(«Динамо»). Універсальний захисник, який може діяти не тільки на лівому фланзі, але і в центрі захисту. Сергію Реброву він схоже особливо не потрібний. «Динамо» поки віддає його по орендам. На літніх зборах виглядав жахливо. Можливо, якийсь ігровий час отримає, якщо піде Драговіч. На лівому фланзі в Динамо навіть не розглядається. Там є Макаренко та Антунеш. Є розмови, що Селін може повернутися до «Ворскли», яка потребує підсилення в захисті.

  3. Євген Макаренко ( «Динамо»). На жаль, кар’єра Євгена розділена на дві частини: до страшної травми у Львові, та після неї. Вже майже два роки Макар не може повернутися на поле. Дуже сподіваюся, що ця ситуація зміниться. Антунеш поки розчаровує. Думаю, що гірше точно не буде. Знаю, що Макаренко лікувався в Сербії, їздив до лікаря, який спеціалізується на розривах ахіла. Сподіваюся, що всі проблеми вже позаду.

  4. Микита Каменюка(«Зоря»). Провідний захисник та лідер Зорі, який може зіграти на обох флангах захисту. Але Микиті вже 31. Весною він виходив вперше за збірну проти Кіпру в Одесі. Розгубився. Не знаю, чи є в такому випадку перспектива працювати та викликати його далі.

  5. Ярослав Ракіцький( «Шахтар»). В дуже важливому матчі відбору до ЧС в ПАР проти збірної Англії, який відбувався в Дніпрі, наша збірна залишилася без лівого захисника. Тоді Олексій Михайличенко довірив місце на полі ще зовсім юному Ракіцькому, який гарно грає лівою ногою, і при необхідності може закрити позицію. Україна тоді перемогла 1-0. Зараз для Ріка важкі часи в клубі. Схоже, що Фонсека не буде робити ніяких виключень, загальні правила для всіх. Можливо мова піде і про зміну клубу.

  6. Володимир Костевич(« Карпати»). Молодий захисник стає вже одним із лідерів команди. Був граний прогресу позаминулого сезону, в минулому був не такий відчутний. Але все одно Володимир доволі швидкий гравець, з добре поставленим ударом. Зараз грає ближче до воріт суперника, так як, в захисті награється ще один талант Василь Кравець.

При необхідності позицію зліва може закрити Олег Гусєва, але останній час він має не грає повний матч. Сергій Сімінін, напевно, що не дотягує до рівня збірної. Одних підкатів дуже для цього мало. Н жаль, геть загубився Едуард Соболь. Хоча не так давно він був серед найперспективніших гравців країни. В «Шахтарі» зліва пробувався Матвієнко. Думаю, що за молодими гравцями можна спостерігати і далі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.07.2016, 12:13
25.07.2016, 12:13
245740 3 Murdoc, ZORRO-21-5, auto-yurij32
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть