Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трагедія імені Віті Циганкова

2016-07-29 12:42 Я великий прихильник таланту молодого крайнього півзахисника Віктора Циганкова. Маю великі сподівання на цього гравця вже ...

Я великий прихильник таланту молодого крайнього півзахисника Віктора Циганкова. Маю великі сподівання на цього гравця вже не один рік. Вперше про талан Циганкова почув років 3-4 тому, коли в Москві відбувався юнацький турнір, де участь приймали юнацькі команди «Динамо», «Спартака», «Барселони» та інших провідних команд.

Вже тоді було велике сподівання, що Циганков може вирости в справжню зірку. Коли тільки Сергій Ребров очолив «Динамо» він на перші літні збори із молодих гравців взяв Ігоря Харатіна та ще школяра Циганкова. Якщо не помиляюся, так Віктор навіть один раз потрапив до заявки команди на початку сезону

Минулого року слідкував за виступами юнацької команди»«Динамо» в ЛЧ. Двох точок зору бути не може- Циганков найбільш талановитіший гравець із всієї динамівської порослі. Але є суттєвим момент, який заважає Циганкову грати. Це – травми. Скільки в нього їх було – одному Богу відомо. Напевно, що не вистачить пальців на руках, щоб всі порахувати. Після вищезгаданого турніру у Москві Циганков вибув майже на рік через травму, частину матчі юнацької ЛЧ він пропустив через травму, цього літа так і не поїхав на збори із основою Динамо через чергове пошкодження.

Звичайно, що Циганков – великий талант, але будувати команду, чи мати великі сподівання на гравця, який має перманентні проблеми із здоров’ям не дозволить собі жодний клуб. На жаль, сподіватися на молодого гравця протягом хоч певного часу не можна. Тут потрібно приймати вольове рішення, яке не образить Циганкова, але дасть інших гравцям розвиватися.

Динамо має досвід співпраці із не зовсім здоровими гравцями, але нічого гарного це не принесло. Микита Бурда мав багато травм ще в юнацькому віці. Мав доволі гарний вигляд, коли йому довіряв Ребров, але далі пішли знову травми. Минулого сезону зіграв тільки в одному матчі( Кубок проти Оболоні). Із зими в лазареті. Їздив до Барселони на консультацію( може припустити, що має проблеми із коліном). Зараз поки поза грою. На Дениса Гармаша було теж багато сподівань. Думав, що він здатний буде стати лідером команди, або хоча б лідером півзахисту, але він зараз справедливо програє конкуренцію Сидорчуку та Буяльському. Кожна травма забирає частину потенціалу, після таких втручань в організм, як були в Гармаша відновитися на всі 100% вже просто неможливо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.07.2016, 12:42
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть