Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Два агенти, або чому Руслан Ротань без клубу?

2016-07-30 12:46 Ніколи не був великим прихильником футбольного таланту Руслана Ротаня( навіть в часи виступу за "Динамо"). Але ...

Ніколи не був великим прихильником футбольного таланту Руслана Ротаня( навіть в часи виступу за "Динамо"). Але з величезною повагою ставлюся до футболіста Ротаня. Русіку вже пішов 35 рік, але він ще може дати фору багатьом молодим гравцям. Я думаю, що секрет такої гарної форми( за кар»єру не було майже ніяких серйозних травм) в професійному відношенні до кожного тренування, до кожного матчу.

Іншими словами- нічого зайвого, щоб могло відволікати від футболу.

Зараз сталася така ситуація в рідному «Дніпрі», що Ротаню краще грати в іншій команді. Напевно, що він буде більше заважати молодим гравцям проявляти себе, не боятися брати відповідальність у власні руки. Для дядька в команді є Сергій Кравченко, який мав дуже схожий досвід не так давно у «Волині».

Щиро хочу, щоб Ротань зміг знайти собі гідну команду та ще пограти декілька сезонів на хорошому рівні. Я думаю, що він це заслужив. Але поки Руслан без клубу. Були сподівання, що ЧЄ збільшить попит на гравця, але не склалося.

Я думаю, що головна причина по якій Ротань поки не може знайти собі гідну команду є не вік, чи дискваліфікація, вся проблема в тому, що гравця фактично представляють два агенти. Все життя інтереси Ротаня( як і інших дніпровських зірок Назаренка, Русола) представляв Шандор Варга. Зараз Ротань активно співпрацює із Вадимо Шабілєм. Кожне із цих агентів веде самостійну гру і займається пошуком команди окремо один від одного. Звичай, на першому місці особиста вигода, а не інтереси гравця.

Було багато розмов про «Малагу». Мовляв, там працює Хуанде Рамос, який гарно знає Ротаня по «Дніпру». Але це більше схоже на піар. Хто знайомий із принципами роботи Рамоса знає, що він за собою гравців із клуба в клуб не возить. Хоча, я думаю, що Ротань міг бути корисним сьогоднішній «Малазі».

В пресі писали, що Ротань вже майже перейшов до «Анжі». Думаю, що десь було близько. Перед цим до Анжі перейшов ще один клієнт Шаблія Будківський. Чесно кажучи, не розумію цього переходу. Поміняти ЛЄ та збірну на гроші. Думаю, що недалеко той час, коли Будківський приїде на перегляд в донецький «Олімпік». Я думаю, що від цього варіанту відмовився сам гравець. Якось не гоже капітану збірної переходити в Росію та ще й переферійний клуб.

Зараз багато говорять про можливий перїзд до Ізраїлю. Силяюся до думки, що це робота Шарги. Наскільки я розумію, сторони ніяк не можуть узгодити фінансове питання. Все ж в Ізраїлі доволі скромні зарплати.

Знаю точно, що Віктор Скрипнік запрошував Ротаня та Федецього до «Вердера», але боси «музик» не схвалили ці переходи. «Вердер» працює в напрямку підготовки та продажу гравців 31 та 34 річні гравці сюди не дуже вписуються. За іншою версією «Вердер» відступив після знайомства із представниками гравців.

Можу припустити декілька варіантів. Компаньйон Вадим Шаблія Сергій Серебренніков активно працює на бельгійський ринок. Вони туди пропонують всіх гравців, які є. Не здивуюся, якщо Ротань опиниться в Бельгії. «Габала» так і не знайшла заміну Олексію Гаю. Якщо команда Григорчука пройде «Ліллі» і опиниться в групі ЛЄ вона, напевно, захоче підсилитися. Не варто забувати. що той же Шаблій прилаштував у цю команду не одного гравця. Наскільки я знаю, Григорчук теж клієнт Шаблія. Було б дуже цікаво побачити Ротаня в «Ворсклі», все ж Руслан є уродженцем Полтави. Думаю, що він би міг допомогти команді. Центральна зв’язка Скляр – Ткачук виглядає не дуже переконливо та одноманітно. Особливо враховуючи лігоєвропоські амбіції клубу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.07.2016, 12:46
30.07.2016, 12:46
246207 2 Murdoc, va.va.l.161
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть