Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Жуніор – другий, іуарійець – перший

2016-07-31 11:02 Доцільність: Як не дивно, але не бачу нічого поганого в підписанні цього футболіста. Про першу команду ...

Доцільність:

Як не дивно, але не бачу нічого поганого в підписанні цього футболіста. Про першу команду поки не варто говорити. Хоча там на флангах не все так добре. Минулого сезону часто були такі випадки, що потрібно було освіжити гру, додати швидкості на фланг, але не було кого випустити. Чи навіть питання ротації.

Не грає Ярмоленко – і це вже проблема. Фактично в "Динамо" є два високоласних флангових гравці – Гонсалес та Ярмоленко. З усіма іншими – проблема. По проведених хвилинах в минулому сезоні можна припустити, що на М’якушка ніхто не розраховує. Йому вже -23. Протирати штани далі – немає ніякого сенсу. Громов у двох матчах не вразив. Гусєву -33. Напевно, що це його останній сезон в Києві, або навіть кар’єрі.

Серед молоді ситуація не краще: Циганков – постійний клієнт лазарету. На нього сподіватися на хоч на певному відрізку сезону -не можна. Михайличенко «допрогресувася», що навіть весною в молодіжку не викликали.

Виходить, що все в ногах молодого африканського футболіста.

Побоювання:

Ахіссан не виглядає на свій вік. Так само, як і Аруна та Юссуф. Той же Юс в 30 рокі ледве ноги переставляв на полі. Зараз Джуніору -19, але він не виглядає на підлітковий вік. Це загальна проблема африканських футболістів. Агент гравця – Дмитро Селюк. Він за останній час не влучив із своїми гравцями жодного разу. Було дуже багато розмов, авансів, але де ці всі футболісти, які були в "Таврії", "Металургу", "Кубані"? Немає нікого, окрім Яя Туре. Який несе своєму господарю золоті яйця .

В "Динамо" зараз є африканці, які не грають, але каламутять воду. Дуже важливо, щоб молодий гравець не потрапив під їхній вплив. Перше фото із Динамо Ахіссан зробив із Аруною. Дуже сподіваюся, що Аруна, Мбокані та навіть Беланда знайдуть собі нові команди до осенні.

Висновок :

Немає нічого поганого, якщо цей гравець спробує свої сили, якщо він дістався безкоштовно. Кожен клуб, який ставить перед собою найвищі цілі, повинен перебувати в постійному пошуку. Один раз на рік навіть палка стріляє. Свого часу в такому віці до Києва привезли Юссуфа, який потім став гравцем основи.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.07.2016, 11:02
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть