Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дивний "Шахтар"

2016-08-05 15:43 Якщо відкинути всі емоції і подивитися на провал "Шахтаря" іншими очима вимальовується зовсім інша картина. Точніше ...

Якщо відкинути всі емоції і подивитися на провал "Шахтаря" іншими очима вимальовується зовсім інша картина. Точніше складається пазл, який говорить про проблеми в середині колективу.

«Шахтар» створив 5-6 дуже гарний моментів. Степаненку та Марлосу було важче не забити, ніж забити, але вони схибили. «Шахтар» не реалізував вихід 5-2, тобто, це коли 5 атакуючих гравців проти двох захисників.

Минулого року забивали 2 в 2 в матчах проти «Динамо» та «Севільї»

Шахтар тримав на відстані суперника весь матч. «Янг – Бойз» реалізував практично все що створив. Причому голи прийшли не із зони молодих і не досвідчених центральних захисників, а із зони аксакала Срни. Причому це відбулося в дуже короткому проміжку часу, і приблизно в цьому самому проміжку був неназначений пенальті імені Степаненка.

Післяматчевий пенальті не забив гравець, який втратив місце в основі із приходом нового тренера. Ракіцький був завжди психологічно стійкий гравець, а тут не забив. До того ж, він вийшов буквально за хвилину до завершення гри. Футболісти між собою інколи змагаються, хто більше попаде в поперечку із лінії штрафної, або 11 метрів. Думаю, що для такого майстра, як Рак –це не проблема.

Андрій П’ятов – не майстер пенальті, але відбивати їх може. Відбивав навіть в групі ЛЧ. В середу він навіть жодного разу не вгадав кут. Якось дивно для голкіпера, який має за своєю спиною дуже багато досвіду.

Не великий секрет, що Фонсека міняє «Шахтар», створює нову реальність. Можна навіть сказати, що ріже по живому. Тепер там діють чіткі правила, які можуть не всім подобатися. При Луческу ніколи не було тренувань в день матчу, або після гри. В харчуванні відмовилися від італійської кухні, яка була при раніше. Тепер, спагеті та пасту замінили морепродукти. За гаджети – великий штраф. Кількість теоретичних занять збільшилась. Можна ще довго продовжувати. Дуже важливо, що колишні лідери опинилися не в зовсім приємному положенні. Ракіцький та Кучер – випали із основи, Срна та Степаненко – втратили свій статус лідерів команди. Фонсека будує «Шахтар» навколо Бернарда та Фреда.

Я нічого не хочу стверджувати, тільки припускаю. Можливо, що це тільки невезіння та збіг обставин. Все покаже буквально наступні місяць -два. Буде дуже цікаво спостерігати за пригодами Фонсеки в Україні. Багато моїх знайомих каже, що португальці не допрацюють в "Шахтарі" навіть до весни

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.08.2016, 15:43
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть