Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Просто Вася

2016-08-06 09:35 Головною проблемою "Ворскли" є тренер. Точніше його відсутність. Василь Сачко був одноманітним та доволі простим нападаючим. ...

Головною проблемою "Ворскли" є тренер. Точніше його відсутність. Василь Сачко був одноманітним та доволі простим нападаючим. Такий самий із нього вийшов і тренер. До того ж, добавилося ще відверте хамство. "Ворскла" грає дуже одноманітно, місцями примітивний футбол, майже з однією тактикою, точніше із відсутністю тактики взагалі.

Вся гра будується від того, як дозволяє грати суперник. За 3 роки роботи Сачка не досягнуто жодного результату. Команда дуже далека від боротьби за бронзу( навіть в сьогоднішньому чемпіонаті), в єврокубках не може подолати перший раунд, в Кубку країни теж не доходила далі чвертьфіналу, жодного гравця немає навіть в кандидати в збірну/ з молодих теж за весь час ніхто себе не проявив.

Керівникам Ворскли не потрібно чекати, що щось кардинально зміниться. Такий футбол та результат – межа Сачка, як тренера. В Полтаві вже давно назріли зміни. Нове не значить гірше. Без роботи давно вже сидить Кучук(він між –іншим мешкає в Києві). Дуже сильний тренер, мотиватор, тактик. Із доволі посереднього "Арсеналу" він зміг зробити команду, за якою було цікаво спостерігати. Я не думаю, що тут може бути питання в грошах. Інтерес та можливість працювати для Кучука більше ніж гроші. Можна домовлятися. Навіть із сьогоднішнім складом" Ворскли" Кучук міг би зробити дуже багато.

Не потрібно боятися довіряти молодим. Мені, наприклад, дуже імпонувала робота в Харкові двох тандему двох молодих тренерів Призетко – Калініченко. "Металіс"т під їхнім керівництвом виглядав мотивовано, організовано, кожне знав своє місце і не боявся помилитися. Хоча так грали майже юнаки.

Але думаю, що призначать когось на кшталт Ковальця. Людини, яка солодко та багато говорить, але мало що робить. Або Вася продовжить мучити всіх прихильників Ворскли і красти коефіцієнт в країни далі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.08.2016, 09:35
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть