Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження після матчу із «Дніпром»

2016-08-07 11:57 На цьому тижні «Динамо» презентувало нову домашню форму на два наступні сезони, матч був проти «Дніпра»( ...

На цьому тижні «Динамо» презентувало нову домашню форму на два наступні сезони, матч був проти «Дніпра»( в реаліях сьогоднішнього чемпіонату це не мало) люди прийшли підтримати команду, отримати задоволення від гри. Але побачили за весь матч три напівмоменти( вся загроза через кутові та дальні удари) заміну нападаючого на опорника( «Динамо» останні хвилин 10 просто грало на відбій), без командної швидкості та байдужість певних гравців( дехто особливо і напрягався) Дуже цікаво, скільки людей прийде на наступний домашній матч «Динамо»?

«Дніпро» не сподобався геть. Це не футбол розвитку, а футбол результату. Коли команда, насамперед, заважає грати супернику, а про свою гру майже не думає. Мені в минулому турі молоді гравці "Карпат" сподобалися більше. Вони не боялися помилитися, не боялися брати ініціативу в свої руки. Михайленко приїхав до Києва багато не програти, він своєї мети досяг. Чесно кажучи не розумію, коли «Дніпро» називають вже дуже молодим та недосвідченим колективом. Блізніченко та Сваток грали ще при Рамосі( обом по 22), для Лучкевича це вже третій сезон в УПЛ, Шеліхов грав ще у «Волині» Дем»яненка( 25-27 років). З молодих залишається тільки Вакулко, Когут та Баланюк. По складу, це середняк сьогоднішнього чемпіонату.

Після першого туру почали робити зірку із Морозюка. В матчі із "Карпатами", коли Худоб’як просто якимось дивом не забив, атака пройшла із правого флангу оборони "Динамо". В матчі із "Дніпром" найнебезпечніший момент, коли Баланюк попав в стійку теж прийшов після провалу теж із цього флагну.

Радий за Очігаву. Чекаю на продовження та зростання. Цей гравець вміє чіплятися за шанси. Свого часу він пройшов еволюцію від "Іллічівця" до "Динамо" -2 – дублюючого складу, а тепер вже основа.

Окремо хочу відмітити, що кутові стають серйозною зброєю в арсеналі "Динамо". В чотирьох матчів, із початку сезону, Динамо в трьох( "Шахтар", "Днпро", "Олександрія") забивало після кутового. Це трохи починає нагадувати "Динамо" часів Фоменка, коли команда була сама по собі сіра, але кожен кутовий ніс в собі небезпеку.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.08.2016, 11:57
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть