Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Декілька слів про "Зірку" із Кропивницького

2016-08-11 20:36 Власник "Зірки" пан Березкін повинен вчитися на чужих помилках, а не на власних. В 2011 році ...

Власник "Зірки" пан Березкін повинен вчитися на чужих помилках, а не на власних. В 2011 році сусідня "Олександрія" вперше грала в УПЛ. В першому колі далеко не все виходило, команда балансувала на межі вильоту. Хоча за грою були певні позитивні моменти. Тодішній керівник "Олександрії" пан Лавренко звільнив Шарана і призначив Буряка.

В другому колі "Олександрія" навіть не боролася за збереження прописки. Просто була грушею для биття. Все це завершилося остаточною пенсією для Буряка, перезавантаженням через першу лігу та поверненням Шарана, якій через певний час привіз до Олександрії єврокубки.

В трьох турах команда із Кропивницького набрала одне очко. Донецькі "Олімпік" та "Шахтар "просто не помітили "Зірку", в матчі із луганською "Зорею" вдалося здобути одне очко завдяки помилці Євгена Ткачука( зіграв рукою під час кутового). Після цього відразу почалися розмови про звільнення менеджерів команди та навіть головного тренера Лавриненко.

Звичайно, що пан Березкін молода( 1980 року народження) людина, максималіст по життю, тим паче, що поряд є приклад "Олександрії". Але див не буває. В футболі потрібно вміти чекати та терпіти. Без цього ніколи не досягнеш результату. Дуже рідко буває безболісним перехід із одного рівня до іншого. Незважаючи на всі втрати рівень УПЛ все ж певний має. Я думаю, що потрібно дати можливість попрацювати турів 10, а вже потім робити висновки. Той же Клімов із Одеси терпить вже не півтора роки.

Якщо вже пан президент прагне змін. Так він може розпочати із форми, яка, на мою думку, одна із найгірших в чемпіонаті( за стилем), або з одновлення емблеми клубу. Тому, що те що є зараз -це реальне минуле

Зараз активно почали говорити про іноземних тренерів для "Зірки". Не думаю, що це вихід. Хороший тренер не приїхде, а посередній - нічого не змінить. Для прикладу "Сталь" змінила Мазяра, який оправся на українців, на нідерландського спеціаліста. Багато з цього користі? Абсолютно ніякої. Ван дер Меєр нічим не був краще від свого попередника.

Скажу, що мені теж дуже не подобається робота Лавриненка. "Зірка" поки виглядає однією із найслабших команд чемпіонату за грою. В складі є ряд досвідчених футболістів. Євген Паст грав в "Чорноморці", Олег Допилка та Євген Чумак були в першій команді "Динамо", Ковалев – вихованець "Шахтаря", який проходив стажування в Маріуполі, Роман Попов – минулого та позаминулого сезону грав за Запоріжжя, Артем Щедрий теж вихованець "Динамо", який довгий час був під основою Волині, В»ячеслав Лупашко грав за Сталь та Оболонь. Чічіков колись вважався одним із найбільших талантів "Ворскли". Білоніг – вихованець "Шахтаря", один із найталатовитіших гравців свого віку, але через певні розбіжності не залишився в "Шахтаря"( минулого року був на перегляді в "Дніпрі"). Той же "Олімпік" та "Волинь" мають склад по слабше . Але гра команди убога. "Олімпік" хотіли взяти голими руками. Отримали чотири. Для "Шахтаря" стали дуже легкою прогулянкою. Самі собі забивали та привозили, дисципліна на полі бажала кращого, із "Зорею" видряпали очко завдяки грубій помилці Ткачука, який тільки вийшов на заміну.

Наступний матч проти обезкровленої Волині( втратила ряд гравців, але поки не може нікого заявити через заборону) може вирішити подальшу долю головного тренера.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2016, 20:36
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть