Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перші десять турів АПЛ - мій погляд Выбор редакции

2016-08-20 15:10 Вітаю колег по сайту! Ми уже всі відійшли від перипетій ЧЄ-2016 та не такого довгого міжсезоння ...

Вітаю колег по сайту!

Ми уже всі відійшли від перипетій ЧЄ-2016 та не такого довгого міжсезоння в європейському футболі, як це буває у непарні роки…

Багато з нас змінили свою думку про нашого нового керманича національної збірної після його прямого ефіру на каналі заклятих «друзів». Принаймні, я точно це зробив.

На нас чекає новий футбольний сезон, який уже в Україні розпочався. Стартував він уже і в Англії, на батьківщині футболу, а також у Франції та вчора – в іспанській Прімері. На черзі – Італія та Німеччина

У одному з коментарів я написав, що замовкаю на певний час, бо на ДИНАМІВСЬКОМУ сайті появилося дуже багато гостей, які почуваються господарями!!! Але початок сезону в АПЛ не дає мені замовкнути!:) Для мене найважливішими є дві ліги – АПЛ та УПЛ. Звучить майже однаково, але різниця просто космічна!!! Про УПЛ пишуть багато авторів…

Тому я хочу висловити свої думки про АПЛ...

Колега YorkShip у своєму пості (http://dynamo.kiev.ua/blog/247962-manyu-blagodarya-kalendaryu-apl-zavladevaet-turnirnoj-initsiativoj-ne-osobo-obraschaya-vnimanie-na-protsent-vladeniya-myachom-#comment-4520736), де згадав про календар АПЛ наштовхнув мене на думку добре розглянути його (календар!), і я вирішив викласти свої думки з цього приводу.

Отже, вчора розпочався 2-й тур в АПЛ перемого МЮ над Саутгемптоном. Відверто кажучи, мені не дуже до вподоби транслітерувати назви англійських клубів, тому надалі я буду оперувати їх оригінальними назвами. Думаю, що тим, хто цікавиться АПЛ це завдасть труднощів!:) Отже, розглянув календар АПЛ перших десяти турів наступних команд: Leicester, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham Hotspur (Spurs), Arsenal, Liverpool. Я думаю, що зрозуміло, чому саме ці сім команд. Особисто для мене вони є командами, що складають еліту АПЛ, «велика сімка». Взагалі-то, їх шість, але я не міг не включити також і чинного чемпіона АПЛ! Що би там старина Клаудіо Раньєрі не говорив про інопланетян та Лондон:)), я вважаю, що його команда залишиться в цій еліті і після сезону 2016-2017. Не знаю де, але.. Результати першого туру відомі всім. Просто хочу нагадати про те, що спіткнувся Leicester, а Arsenal та Liverpool – єдині команди із «сімки», які зіграли між собою, і, що мене (як уболівальника Liverpool) найбільше радує, команда Клоппа здобула перемогу в гостях!!! Отже, повертаюся до календаря перших 10 турів (від 13 серпня до кінця жовтня)!

Leicester, чинний чемпіон Англії, команда, яка сколихнула весь футбол на Туманному Альбіоні в минулому сезоні, заслужено здобувши чемпіонство! Команда матиме найнезручніший календар, бо проведе чотири матчі вдома, а шість – у гостях протягом перших десяти турів! Перший матч у гостях команда Раньєрі вже програла. Команда проведе в рамках цих турів сьогодні вдома матч з командою Венгера. Мабуть обидві команди намагатимуться здобути перемогу. Я вважаю, що Leicester здобуде першу перемогу в турнірі. Крім того, його суперниками протягом цих десяти турів ще будуть три матчі на виїзді проти команд «сімки»: Liverpool (4-й тур), Manchester United (6-й) та Spurs (10-й). Ось тут доречно буде згадати про інопланетян у Лондоні!:). Мій прогноз після десяти турів – 17 турнірних балів.

Manchester City – п’ять матчів удома і така ж кількість – на виїзді. Перший матч команда Гвардіоли уже виграла, але виглядала не дуже переконливо (IMHO). Сьогодні МС проведе матч у гостях проти Stoke City. У рамках «сімки» МС проведе матчі проти Manchester United (4-й тур) та проти Spurs (7-й). Обидва матчі будуть у гостях. Мій прогноз після десяти турів – 22 турнірних бали.

Tottenham Hotspur (Spurs) має одинакові умови з МС – п’ять матчів удома і така ж кількість – на виїзді. Матч першого туру проти команди Кумана Everton у Ліверпулі завершився внічию 1-1. Сьогодні Spurs приймають Crystal Palace. Матчі з командами «сімки» хлопці Поччетіно проведуть у вдома у третьому турі (Liverpool), сьомому – прийматимуть МС, а в десятому – також у себе вдома гратимуть з чинним чемпіоном АПЛ. Мій прогноз після десяти турів – 22 турнірних бали.

Chelsea має одинакові умови з МС та Spurs – п’ять матчів удома і така ж кількість – на виїзді. У першому турі «аристократи» на передостанній хвилині вирвали перемогу у West Ham. Матчі з командами «сімки» – Liverpool (5-й, удома) Arsenal (6-й, гості), а потім у восьмому та дев’ятому турах на Stamford Bridge гостюватимуть їх «любі друзі»!:)) – команди Клаудіо Раньєрі та Жозе Моуріньо!!! Оце будуть матчі!!! То будуть битви гігантів – Антоніо Конте проти Клаудіо Раньєрі та Жозе Моуріньо!!! Мій прогноз після десяти турів – 19 турнірних балів.

Arsenal має найкращі умови протягом перших десяти турів – 6 матчів удома і 4 – в гостях. Правда, чинник «дома і стіни допомагають» не спрацював проти Liverpool у першому турі!!! Крім матчу з командою Клоппа, Венгер ще зустрінеться сьогодні вдома з Раньєрі та прийме в гості Антоніо Конте (6-й тур). Я не маю ніяких ілюзій щодо перспектив «канонірів», тому й прогнозую 19 турнірних балів у кінці жовтня.

Liverpool є моєю улюбленою командою в АПЛ. До кінця жовтня команда Клоппа, як і команда Раньєрі, зіграє 6 матчів на виїзді і 4 – удома!!! З перших 5 матчів – 4 на виїзді і тільки один матч у Ліверпулі!!! Як я писав вище у першому турі Liverpool переміг у Лондоні Arsenal 4-3, виграючи по ходу матчу 4-1!!! Мабуть це таки найскладніший календар серед усіх команд «сімки»: 3-й тур – Spurs на виїзді, 4-й удома – чинний чемпіон АПЛ, 5-й – у гостях у Chelsea, 8-й – MU удома. Мій прогноз після десяти турів – 24 турнірних бали. Просто мені так хочеться!!!:)))

І нарешті, Manchester United, з новим ГТ та новими зірками Погба та Ібрагімовичем, до яких дуже органічно приєднався і капітан команди. Команда Моріньо виграла у двох перших турах і сьогодні спостерігатиме за переслідувачами. Матчі у перших 10 турах – 5+5. Серед команд першої сімки їх гостями будуть МС (4-й тур) та чинний чемпіон (6-й тур). А у 8 та 9-му турах Жозе гоститиме у Клоппа та Конте відповідно. Якщо MU розбереться з цією четвіркою, то він відірветься від переслідувачів… Мій прогноз після десяти турів – 26 турнірних балів.

Ось такі мої роздуми після розглядання 10 перших турів АПЛ. Дивитися далі не бачу змісту, бо АПЛ дуже непередбачувана ліга. Тому що лідери можуть програвати аутсайдерам чи грати внічию. Тому тим цікавіше спостерігати за матчами!!!

І ще… АПЛ уже не Barclays Premier League, а просто Premier League.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.08.2016, 15:10
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть