Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дуже вигідний союз, або гарне підсилення перед ЛЧ

2016-08-22 12:08 На жаль, Євген Коноплянка так і не став своїм в «Севільї». Перший сезон вийшов дуже не ...

На жаль, Євген Коноплянка так і не став своїм в «Севільї». Перший сезон вийшов дуже не стабільний: сильні матчі змінювалися відвертими провалами. Тодішній тренер Севільї Енаї Емері не зміг погодитися на таке, тому більше грав датчанин Крон –Делі, який вже фактично був перекваліфікований в центральні півзахисники ще в своєму попередньому клубі «Сельті».

Хоча на флангах були проблеми: Рейс вже не тягнув, загадковий Какута так і не знайшов себе в команді. Тому інколи навіть захисник Коке виходив в півзахист.

В новому сезоні були великі сподівання. Новий тренер «Севільї» Хорхе Сампаолі є великий прихильник атакуючої гри. В такому разі він точно знайде підхід до українського вінгера. На передсезонних зборах Коноплянка багато грав, забивав, асистував. Здавалося, що вже основа від нього нікуди не подінеться. Але старт сезону відверто не вийшов в українського вінгера. Провальний Суперкубок Європи проти «Реалу», де саме Коно є прямим винуватцем вирішального голу. Не менш провальний матч Суперкубку Іспанії проти «Барси». Іспанська преса визнала Коноплянку один із найгірших в матчі на Ноу – Камп. Як результат – така знайома лава запасних.

Потрібно дуже чітко розуміти, що «Севілья» – це бізнес проект, який працює заради заробляння грошей. Ким би ти не був, але від тебе вимагають гри, відповідного відношення. Якщо не можеш – на твоє місце приходить інший гравець. Коноплянка має одну із найбільших зарплат в «Севільї «( іспанські журналісти про це говорили прямо під час свого візиту до Льова), Коноплянка так і не зміг/ не захотів вивчити мову. ЗМІ писали, що він був навіть за це оштрафований. Я не думаю, що в «Севільї» будуть довго нянчитися зі Коно. Не вийшло! Нічого страшного. Без помилок не буває. Зараз будується нова команда, де дуже багато нових гравців, примочу велика частина із них є його співвітчизники головного тренера. Головна проблема Коноплянки, на мою думку, є не здатність витримувати конкуренцію. До «Севільї» він про неї навіть не чув. В «Дніпрі» спочатку Бесонов ставив його розчистивши місце серед досвідчених гравців. А для Рамоса та Маркевича він був безальтернативний. Ту вже, напевно, що не можна нічого зробити, особливо в 25-26 років. Схожі проблеми має і Андрій Ярмоленко. Останні матчі це тільки підтверджують. Хто б там, що не казав, але конкуренція – одна із основ прогресу.

Складається така ситуація, що клуб може обходитися без Коноплянки, сам Коноплняка не хоче сидіти на лаві. Може йти мова про зміну клубу. Але велика зарплата, нестабільна грав в клубі, який вміє працювати із гравцями, та провальний Євро. Я не думаю, що із таким резюме хтось серйозний наважиться взяти Коно. В Іспанії тільки «Барса», «Реал», «Атлетіко» та можливо «Валенсія» можуть дозволити платити собі такі гроші, як отримує Коноплянка. Але на такі пропозиції сам Коноплянка не награв. Приблизно те саме стосується Німеччини та Італії. Там великі гроші платять тільки деякі клуби, але навряд чи вони будуть зацікавлені в такому гравцеві. Можлива Англія, команди із другої частини турнірної таблиці. Не знаю, на скільки це може влаштувати самого гравця, який дуже високої думки про свій талант.

Є ще один цікавий варіант: один український клуб навіть на рівні чемпіонату має дуже великі проблеми із конструктивом. Гравців які носять умовний рояль – дуже багато, а от грати на цьому роялі – майже ніхто не може. Називаючи все своїми іменами для «Динамо» Коноплянка був би дуже гарним підсиленням перед ЛЧ та навіть на рівні чемпіонату. Про що мова, якщо 33 –х річний Олег Гусєв виглядає на дві голови сильніше він своїм конкурентів. Тут навіть не питання в грошах. Коноплянку брали в статусі вільного агента, він має одну із найбільших зарплат в команді. Думаю, що «Севілья» не запросить багато. Тут ще можливий обмін. В Києві є ряд гравців, які можуть зацікавити Мончі. Насамперед, захисники Драговіч та Хачеріді. Зараз оборона «Севільї» не вражає, особливо центр захисту. Є Беланда, який доволі сильний та цікавий гравець, просто потрібно знайти підхід до нього. Можна спробувати оренду. Щоб не було ризику. Це нормальна практика. До того ж, зв’язки між клубами повинні бути гарні. Не так давно був трансфер Тремулінаса. Думаю, що сторони знають один одного дуже добре.

Коротко резюмуючи, можу сказати, що така угода може бути вигідна для всіх сторін: Коноплянці не прийдеться адаптуватися до нової країни, "Динамо" отримає підсилення та знайде гравця, який не боїться їхати до України, а "Севілья" частково чи повністю компенсує свої затрати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.08.2016, 12:08
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть