Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Третій збір " молодіжки"

2016-08-23 11:20 Я досить уважно слідкую за всіма молодіжними та юнацьким збірними України. По можливості намагаюся очно дивитися ...

Я досить уважно слідкую за всіма молодіжними та юнацьким збірними України. По можливості намагаюся очно дивитися матчі. Після того, як Сергій Івановича Ковалець « тренував» молодіжну збірну був призначений Олександр Борисович Головко. За майже півтора цикли відбору Коваленць не дав ні результату( в першому відборі зайняли друге місце та поступилися в плей –офф німцям в одну калітнку, а старт другого провалили), ні гравці( покоління 1993-1994 років).

Призначення Головка вважаю досить логічним. До цього він працював із командою Ю -19. Був учасником молодіжного ЧЄ в Греції. Особливо нічого не вигадував, просто користувався клубними напрацюваннями. Як по мені, так доволі мудре рішення. Його вікова група 1996-1997 роки народження. За основу бралася молодь Шахтаря із всіма своїми Коваленками, Вечіберадзе, Зінченками, Білоногами, Арендаруками, Борядчуками. Які тоді були кращим в країні в своєму віковому діапазоні. Не дарма , вони грали в фіналі юнацькою ЛЧ

Не чекав особливого прориву від Головка. Думав, що він буде награвати команду на наступний відбірковий цикли, бо в цьому вже шансів немає, якщо не помиляюся, так навіть і теоретичних. Я думаю, що це був основний меседж призначення якраз Олександра Борисовича.

Осінні матчі проти Франції та Шотландії будуть вже третім збором Головка в «молодіжці». Зимою був ознайомлюючий збір закордоном, в травні була гра проти Македонії та Кубок Лобановського і от зараз знову відбіркові матчі. З кожним разом все менше і менше розумію головного тренера. Перший збір був втягуючий. Це нормально, коли тренер хоче познайомитися із командою. Другий – провальний. В одні ворота поступилися вдома не самій сильній Македонії, в Кубку Лобановського нас возив Ізраїль. Ми спасилися тільки завдяки тому, що гості почали міняти провідних гравців. Але в серії пенальті поступилися. Зараз ми без шансів в цьому відборі, варто думати про наступний. Варто награвати склад. Дивитися нових гравців, благо вони почали з’являтися. А ми бачимо протилежну картину: викликані ряд футболістів, для яких цей відбір буде останнім в «молодіжці». За правилами відбору за молодіжну збірну мають право грати гравці, яким на початок першого матчу не виповнилося 22 роки. На Францію та Шотландію викликаний цілий ряд футболістів 1994 року народження, тобто, людям яким вже зараз по 22. Насамперед, мова про Андрієвського( ніколи особливо не викликався до «молодіжки», максимум розширений список), Хльобас, Очігава, Данченко, Мішнев. Напевно, просто існує боязнь програти сильно збірній Франції. Іншого пояснення я не маю. В такому випадку можна були ще викликати Блізніченка, Азацького та багатьох інших, які зараз стабільно грають.

Взагалі це збір доволі дивний. Ми не викликаємо легіонерів. Це, насамперед, Вечіберадзе, Швед із «Бетіса» та «Севільї» відповідно. До Іспанії цього літа перебралися Зотько, Ткачук та Гуцуляк. Думаю, що про них теж не варто забувати. Це, напевно, що нормально, хлопцям варто доводити своє місце під сонцем закордоном. Не викликали гравців «Дніпра». Тренер Михайленко попросив дарма не смикати його гравців. Хоча в «Дніпрі» є 3-4( Сваток, Баланюк, Когут,Лучкевич, Вакулко, Кочергін) чоловіка для» молодіжки». Запросили Харатіна. Навіть не знаю за які заслуги. Із весни він буз клубу. Був на контрактів в «Динамо», але грав за «Металіст» в оренді, причому грав не дуже. Динамо не стало його продовжувати, зараз вже 3 місяці на переглядах та без ігрової практики. Був на перегляді в «Олімпіку», а зараз в «Зорі». Хіба за перегляди викликають в збірну? Нікого немає із «Карпат». Можливо, це прохання головного тренера. Але той же Підківка стоїть у всіх матчах чемпіонату, а Безрук міцно сидить на лаві. Чи захисник Лобай грає кожен матч, а його немає. Невже він гірше від гравців, які грають за дуль «Шахтаря» які зараз викликані? Одним із найбільших талантів України є форвард «Шахтаря» Борядчук. Є захисники дублю «Шахтаря», а його немає. Те саме стосується Арендарука із того ж таки «Шахтаря». На Кубку Лобановського він дуже вдало вийшов в півфіналі із Ізраїлем. В дублі «Динамо» на позиції опорника гарно почав сезон Павло Оріховський. Справжній лідер середини поля. Минулого року він навіть деб’ютував за першу команду в Львові. Теж залишився поза увагою. Так само, як і партнер по «Динамо» Тимчик. Немає Соболя із Зорі, хоча він грає в кожному матчі. «Волинь» фактично грає молоддю, але теж нікого не викликали. Той же Хомченко ( 1994 рік народження) виглядає цікаво.

Питань без відповідей із кожним матчем стає все більше. Дуже сподіваюся, що Олександр Борисович знає, що він робить.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.08.2016, 11:20
23.08.2016, 11:20
248231 0
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть