Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«На ловца и зверь бежит»

2016-08-29 11:53 Євген Коноплянка прибув до Києва в розташування національної збірної України. Такий висновок можна зробити із спільної ... «На ловца и зверь бежит»

Євген Коноплянка прибув до Києва в розташування національної збірної України. Такий висновок можна зробити із спільної фотографії в літаку із колишнім партнером по Дніпру Романом Зозулею.

( фото із фейсбуку Романа Зозулі)

Розмови про» Шальке» виявилися перебільшеними. Хоча, напевно, не варто відкидати такого варіанту.

"Шальке" зараз потрібна заміна Сане, який перейшов за великі гроші до «МС». Також пішов Хейберг. Клуб із Гільзенхкірехна здатний задовільним фінансові апетити Коноплянки. Клуб завжди мав гарні зарплати, які, можливо, не завжди відповідали рівню футболу. Залишилися золоті гори за Сане, в спонсорах клуба сам Газпром.

Для Динамо це дуже гарна можливість провести із гравцем переговори, якщо до нього інтерес. При бажанні Ігор Суркіс може поспілкуватися із Коноплнянкою очно. Ігор Михайлович вміє переконувати та шукати аргументи. Було б бажання. Тим паче, що не так давно до «Севільї» переходив Тремулінас, тому певні контакти повинні були залишитися. Зараз «Динамо», як і все українські клуби, не в тому становищі, щоб обирати гравців. Зараз до нас ніхто серйозний не приїде, а якщо приїде то тільки за дуже великі гроші. Можуть розглядатися молоді гравці, або вже ті, хто дограє. Не впевнений, що це те що потрібно. Коноплянка –це дуже гарна можливість зробити клуб сильніше, але можливість дуже специфічна.

Я думаю,що цей союз може бути вигідним для всіх сторін

«Динамо»:

  1. Підсилення перед ЛЧ;

  2. Гравець, якому не потрібно адаптовуватися. Мову він знає, із багатьма грав за збірну;

  3. «Динамо» дуже не вистачає креативу та швидкості. Носити рояль можуть багато гравців, а грати тільки одиниці. Із швидких гравців в основі «Динамо» фактично один Ярмоленко. Дерліс не стабільний. Беланда в опалі. Я вже останній раз пам’ятаю, коли «Динамо» швидко виходило із оборони.

  4. Я думаю, що це може бути дуже гарна мотивація для того ж Андрія Ярмоленка. До команди може прийти гравець, який може стати лідером команди.

Коноплянка:

  1. Можливість перезавантаження власної кар’єи, подумати над своїми власним помилками;

  2. Стати чемпіоном України та заявити про себе в ЛЧ. Група в ЛЧ та чемпіонат підходящі. Думаю, що кожен українець хоче стати чемпіоном своєї країни;

  3. Відсутність адаптації та ігрова практика. Це дуже важливо для збірної.

Ризики:

  1. Коноплянка –специфічний гравець. Він може видати дуже сильний матч, а може провалитися;

  2. Фінансова сторона. Коно має дуже пристойну зарплату. Хоча не думаю, що вона набагато більше, ніж Беланди, Мбокані та інших.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.08.2016, 11:53
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть