Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як ми з сім'єю ходили на стадіон

2016-08-30 09:04 Черговий ранок робочого понеділка нічого незвичайного не пророкував: кава, новини, колеги, друзі, робота. Єдиним виключенням було ...

Черговий ранок робочого понеділка нічого незвичайного не пророкував: кава, новини, колеги, друзі, робота. Єдиним виключенням було відео запрошення г.т. зб. України - Андрія Миколайовича Шевченка. Порадившись з дружиною було вирішено відвідати подію всією родиною (футбол дивлюсь в сім'ї тільки я, доня ще маленька).

Озброївшись підгузками та водою для малечі, ми відправились на стадіон. Авто залишили за кілька кварталів від олімійського, щоб не спалювати паливо в пошуках вільного місця на парковках.

Перше, що вразило, це кількість людей на стадіоні і біля нього - їх було багато. Нажаль, організатори не передбачили таку велику кількість вболівальників, тому нас чекала чимала черга на вході та по дорозі до бізнес секторів (в таку спеку, як була вчора, було важкувато). На перший погляд здавалося, що вільних місць вже немає, але це враження потихеньку зникало піднімаючись все вище по секторам. Місця знайдені, доня заспокоїлась (злякалась від оголошень диктора; вперше на стадіоні). Команда виходить на поле. Загальне фото на фоні трибун з вболівальниками. Тренування.

Власне, чому був створений цей блог: 1. хочу подякувати організаторам за надану можливість зустрітись з футболістами. Дякую! 2. хочу віддячити головного тренера за намагання зблизити футболістів з вболівальниками. Хочеться вірити в щирість! 3. хочу побажати нашій збірній успіхів в майбутніх матчах 4. хочу звернутись до всіх наших футболістів: боріться на поля за свою країну і тоді, можливо, стадіон буде вітати вас, як Артема Федецького! :)

p.s. Т.я. я знаходився в секторах, біля яких тренувались наші голкіпери, здалося, що в повну силу працював тільки Андрій П'ятов.

Закликаю всі вболівальників підтримати нашу збірну та її нового тренера! Слава Україні!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.08.2016, 09:04
yakatafalk
Автор:
(yakatafalk)
Статус:
Опытный писатель (200 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть