Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бельгійський імідж "Динамо"

2016-08-30 11:38 Мені стало цікаво, що думають в Бельгії про український футбол взагалі та Динамо зокрема. Напевно, вважають, ...

Мені стало цікаво, що думають в Бельгії про український футбол взагалі та Динамо зокрема. Напевно, вважають, що ми граємо без воріт, або без м’яча.

В 2013 році "Динамо" за більше ніж 10 мільйонів євро на чотири підписало нападаючого "Андерлехта" Мбокані. Положивши йому одну із найбільших зарплат в клубі.

Мбо є доволі сильний нападаючий, але йому на той час вже було 28 років. Причому він африканець, тому цей вік доволі відносний. Також Мбокані має дуже важкий характер. Дмитро Селюк, який гарно розбирається в африканцях, відразу говорив, що на Мбо особливо не можна розраховувати. Окрім Бельгії ніде не грав. Пробував власні сили в Німеччині, але повернувся на щиті . Тобто, "Динамо" за доволі вікового африканця, з важким характером та має успішний досвід гри тільки в одній команді вивалило великі гроші. Між –іншим, тоді "Динамо" ще хотіло Шейху Куяте, але він обрав Англію із Вест – Гемом. Пройшло три роки. Ми всі бачимо, скільки користі приніс Мбо Києву.

Зараз ситуація трохи інша: форвард "Динамо", який міцно сидів на лаві переходить до того ж таки "Андерелехта". Футболіст, який в "Динамо" міг розраховувати в кращому разі на якісь хвилини та на травми конкурентів, що давали йому ігровий час забиває майже в кожному матчі в Бельгії. Я думаю, що Ігоря Суркіса історія із Адміром Мехмеді чогось навчила, і "Андерлехт" не зможе просто викупити Теодорчика( якого відразу зажине в три дорога).

Бельгійський футбол зараз розвивається. Постійно з’явлюсять молоді, цікаві гравці. Наглядний приклад цьому є національна збірна Бельгії. Я переконаний, що якби туди ще тренера, так Бельгія могла б претендувати на самі високі місця. На жаль, із таким такою репутацією «Динамо» буде дуже важко працювати на цьому ринку.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.08.2016, 11:38
30.08.2016, 11:38
248906 3 kochin.tolik, Aratt, Roma_
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть