Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сьогодні перший матч Збірної. Давайте підтримаємо її !

2016-09-05 15:45 Шановні колеги ! За останні кілька днів прочитав забагато негативних коментів у бік Збірної. І склалося ...

Шановні колеги ! За останні кілька днів прочитав забагато негативних коментів у бік Збірної. І склалося таке відчуття, що деякі вболівальники тільки і чекають, щоб Збірна України знов програла. Не розумію, звідки така агресія до Збірної своєї країни ? Начеб-то у нас є якась інша Збірна України, яку таємно деякі вболівальники підтримують.

І гравців у нас немає, і тренера немає.

І як відомо, сьогодні гра відбудеться за порожніх трибун. Чому так сталося ? Гадаю усі про це знають. Під час матчу Укрїана - Сан-Марино, 6 вересня 2013 року у Львові, організація FARE (про яку я не люблю згадувати), побачила прояви фашизму і неонацизму у діях провокаторів. І тому ми маємо сьогодні те, що маємо. І як тут не згадати "вусатого таракана" Стороженка. Саме він наполягав, щоб ФІФА дискваліфікувала "Арену-Львів" і наклала на неї штраф. І ледь так не вийшло, що наступний матч у рідному Стороженкові Харкові, Збірна не зіграла за порожніх трибун. Добре, що Григорій Михайлович тоді допоміг.

І тому закликаю усіх киян (які зможуть) прийти у фан-зону і підтримати нашу Збірну на Троїцькій Площі. Це біля НСК"Олімпійський", якщо хто не у курсі ;) Гадаю, що і гравцям буде чутна ваша підтримка. Десь 10,000 влізе у фан-зону :) Сам був на фан-зоні під час ЄВРО-2016. Незабутні відчуття ! Цього разу не можу бути присутнім у фан-зоні з відомих причин.

Про Ісландію казати нічого не треба. Вона себе показала на ЄВРО. Але це не означає, що треба боятися цієї команди. Наші гравці повинні довести, що ми сильніші. Хоча доводити це за порожніх трибун буде важкувато.

Стартовий склад може бути непербачуваним. Усе вирішить Андрій Миколайович. На мою думку стартовий склад може виглядати десь приблизно так:

---------------------------------------Пятов----------------------------------------------

Федецький-------------Ракицький-------Кучер(Ордець)---------------------Бутко

--------------Степаненко(Зінченко)--------------------Сидорчук--------------------

Ярмоленко---------------------Ротань(Шахов)-------------------------Коноплянка

------------------------------------Зозуля------------------------------------------------

Нехай нашим щастить !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.09.2016, 15:45
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть