Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шість варіантів для Ігоря Суркіса

2016-09-22 16:09 Ребров втратив гру, підхід до легіонерів, зараз почав втрачати результат. Не зважаючи на слова підтримки Ігоря ...

Ребров втратив гру, підхід до легіонерів, зараз почав втрачати результат. Не зважаючи на слова підтримки Ігоря Суркіса все йде до відставки. Гарний хазяїн той, хто готує сані влітку. Тому керівникам Динамо варто не тільки підтримувати діючого тренера, але і думати про запасні варіанти, щоб потім не залишитися біля розбитого корита.

В новітній історії Динамо жоден тренер не зміг вивести команду із кризи. Все завершувалося відставкою. Так було із Михайличенком, Газаєвим, Сьоміним, Блохіним. Подальші кредити довіри та шанси тільки погіршували ситуацію. Ігор Михайлович має це пам’ятати із попередніх історій.

Я вважаю, що Сергій Ребров вже втратив контроль над командою. Криза ідей, криза мотивації, криза гри, і як результат – втрата результату. Всі ці муки та потуги нічого вже не змінять. Час, коли можна було щось міняти – вже втрачено. Я думаю, що найкращим виходом із даної ситуації – буде відставки, поки ще можна виправити ситуацію в чемпіонаті та ЛЧ

Зараз склалася така ситуація, що цілий ряд цікавих тренерів перебуває без роботи. Кожне із них потенційно може бути успішним в "Динамо"

  • Мирон Маркевич. Всі ми бачили роботу Мирона Богдановича в Металісті та «Дніпрі». Він може бути різним: атакуючим, як це було в Харкові, та відверто захисним, як це було в Дніпрі. Тренер виходить від можливостей гравців, які є в нього в команді. Зараз він перебуває на піку своєї тренерської кар’єри маючи за плечами величезний досвід. Варто також зазначити, що Маркевич став дуже гарним тактиком та мотиватором. Чого тільки варта перемога над Рафою Бенітесов в півфіналі ЛЄ та бронза «Дніпра» після мінус 9 від Зорі без зарплати. Із мінусів, я б відмітив роботу із молодим гравцям. Їх в Мирона Богдановича не так багато. По- суті – тільки один Валерій Лучкевич. Можливо, це не проблема тренера, а самих гравців, які виявилися не готовими до гри на серйозному рівні. Всі ці Андрієвські, Азацькі, Радченки, Барвінки, Блізніченки, Баланюки поки тільки підтверджують свою нестабільність та посередній рівень .

  • Леонід Кучук. Я думаю, що цей тренер зачарував багатьох своєю роботою в київському Арсеналі. Дуже гарний тактик, великий прихильник футбольних шахів та командної гри. За час роботи в «Арсеналі» посередні та сірі гравці перетворилися на справжню команду до того ж, ряд гравців відкрилися для футболу. Наприклад, Андрій Богданов чи Сергій Погорілий, яких до цього ніхто не знав. Після Києва була Росія із «Кубанню» та «Локо». Період в «Кубані» був дуже яскравий та заложив фундамент для подальшого розвитку. В Локо були багато позитивних моментів, але схоже не все вирішував Леонід Станіславович. Особливо це стосувалася не зовсім зрозумілої трансферної кампанії. ІЗ мінусів я б відмітив творчу паузу в якій зараз перебуває білоруський спеціаліст. Вже певний час він не працює, а тільки вдосконалюється. Минулого літа був на стажуванні в італійському» Мілані».

  • Олег Кононов. Ще один білорус, який зробив собі ім’я в Україні, а потім поїхав працювати до Росії. Великий прихильник системності та командної гри. Всі команди, де працював Олег Георгійович відрізнялися саме організацією та тренерським почерком. Дуже важлива риса Кононова, що він вміє відкривати футболістів, має дуже гарний футбольний нюх. Скажімо, саме він у Львові розкрив Федецького( який до цього був просто гравець дублю «Шахтаря», якого відправили до «Карпат», як частину трансферу по Кобіну), Голодюка, Ощіпка, Худоб’яка. Побачив потенціал в Руслану Малиновському, який вже фактично був не потрібний «Шахтарю» -3, запросивши його до Севастополя. Відкрив Караваєва, який мав такі самі проблеми в «Шахтарі». Із мінусів я б сказав, що Кононов дуже гарний архітектор, вміє будувати, розвивати, але поки не має статусу переможця. Окрім Першої Ліги в Україні він нічого не вигравав.

  • Віктор Скрипнік. Не так давно його попросили із «Вердера». Все до цього йшло. Команда із Бремена провалила старт сезону. Я думаю, що тут головна проблема не в тренері, а в керівниках, які фактично самі формували команду, але вимагали від тренера результат. Скрипник –це іноземний тренер із знанням російської мови. Він завершував грати в Німеччині, та почав тренувати. Пройшов всі тренерські сходинки від молодіжних команд «Вердера» до першої команди. Будучи головним тренером постійно довіряв та відкривав молодих футболістів. Це може бути дуже важливо для «Динамо». «Вердер» Скрипніка був доволі цікавою атакуючою командою, яка мала великі проблеми в захисті. Я це пов’язую із відверто слабким рівнем виконавців. Я так розумію, що Скрипнік розімів, що обороною очків не набереш, тому приділяв більше уваги атаці. Із мінусів я б відмітив відсутність здобутків. Для Динамо на першому місці результат.

  • Вісенте Гомес. Помічник Реброва, який до цього працював із дублем. Із приходом Вісента гра молодіжної команди дуже сильно змінилося в кращу сторону. З’явилося наповнення футболу, відчувалося, що молоді гравці отримують задоволення від футболу, а не бояться помилитися. В перший рік Гомеса в Динамо команда зайняла друге місце не змігши переграти у важливому матчі однолітків із «Дніпра», а в минулому сезоні стали першим за декілька турів до фінішу. За час роботи іспанця в «Динамо» так жоден молодий гравець не дійшов до першої команди. Таланти Циганкова були відомі ще до приходу іспанців. Зараз покликаний замінити свого земляка Рауля Ріанчо. Наскільки я розумію, його завдання – адаптація молодих гравців в першій команді «Динамо». Перші ластівки із тим же Циганковим вже є. Я думаю, що якщо Ігор Михайлович вирішить працювати на перспективу довіряючи молодим гравцям Вісенте Гомес має дуже гарні шанси. ІЗ мінусів, я б сказав, що Гомес завжди був тренером молоді, це його перший досвід роботи на дорослому рівні.

  • Роман Григорчук. Знаходжу дуже багато спільного між Романом Йосиповичем та Валерієм Васильовичем. Обоє прихильники великої дисципліни, що на полі, що поза ним, обоє великі теоретики, трудоголіки, прихильники командної гри, навіть диктатори в хорошому розумінні цього слова. "Чорноморець" та "Габала" Григорчука завжди були замкненні команди, які грали на слабих сторонах суперника, контратаках. Вам це нічого не нагадує? Звичайно, що в Гриогрчука маштаби поки зовсім інші. Мені дуже не сподобалася гра "Габали" в першому турі ЛЄ. Зараз там дуже багато посередніх гравців, із яких тренер повинен робити команду. Важливо, що Григорчук має доволі гарний підхід до легіонерів. Вони в нього були на перших ролях в Одесі і зараз в "Габалі". Має підхід до молоді. Саме Роман Йосипович свого часу почав підпускати до основи Мартиненка та Данченка, які зараз є одними із кращих гравців "Чорноморця". Наскільки я знаю, Григорчук в Азербайджані до літа. Тоді завершується його трирічна угода. Нафта падає, частина гравців пішла. Думаю, що він буде радий повернутися до дому.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.09.2016, 16:09
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть