Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи такі вже страшні ці Народні Орли? Выбор редакции

2016-09-26 22:57 Середа підходить. Настав час сказати декілька слів про нашого наступного суперника. Вчора сидів і дивився дивний ... Чи такі вже страшні ці Народні Орли?

Середа підходить. Настав час сказати декілька слів про нашого наступного суперника. Вчора сидів і дивився дивний матч між Бенфікою і Бешикташем. Що мене здивувало, так це точно не турки. Мене здивувала Бенфіка, яка відверто провалила матч. Португальці – яскрава, швидка, технічна команда. Вони на рівних грають із провідними світовими колективами.

А тут бліда і невиразна гра, без швидкостей, загострень. Тому я і думаю чи то вони дійсно у такому поганому стані були на той момент, чи Бешикташ так зв’язав їх гру. Спробую відповісти на це питання для себе в процесі створення даного матеріалу.
Що варто сказати про турецького чемпіона? Це досвідчена команда. Більшість гравців знаходяться у віці 29-33 роки. Це 90% гравців основи. У команді грають дуже багато орендованих гравців. Влітку Бешикташ по суті не провів жодного трансферу. Втрати дуже суттєві. Бо з команди пішли Соса, Торе і Гомес. Саме ця трійка і привела команду до чемпіонства минулого сезону. На їх місце взяті 3 гравця в оренду – Абубкара, наш добрий знайомий, Таліску і Еркіна. Відверто кажучи та трійка що залишила команду була значно потужнішою і якіснішою. Крім того замість гравців, які грали в основі, але не були критично визначальними, взяли інших, більш досвідчених. Типовий приклад – Адріано з Барси замість Койбаши, чи Фабрісіо замість нашого Бойко, як приклад запасного, замість якого взяли іншого запасного.

Команда дуже потужна, силова, із важким центром. Тактичні схеми типові 4-3-3, чи як люблять казати фахівці 4-2-3-1. По суті так є варіація складом. Наприклад за позицію форварда сперечаються Абубакар і Тосун. Адріано взагалі із Бенфікою грав у півзахисті зліва. Багато наших старих знайомих. Тут і Інлер, і Куарежма. Тобто Бешикташ – досвід і потужність. Більшість гравців мають величезний досвід виступів на високому рівні. Центр півзахисту – потужний канадець Хатчінсон, у якого за плечима більше 70 єврокубкових матів, та майже 80 за збірну Канади. І швейцарець Інлер, який пограв у Серії А, та має 90 матчів за національну збірну. Вибір гравців у команди величезний. І всі мають біографію. Так, тут не має жодної великої зірки, не має жодного топового гравця. Зараз по суті не має у команди перспективних гравців на продаж, на виріст. Це команда під результат. Саме тому я думаю, що досвід, сила, потужність і зв’язали молоду Бенфіку. Матчі із Галатасараєм і Бенфікою показали за рахунок яких якостей Бешикташ здобуває результат. Бо ж обидва матчі складались вкрай невдало в атаці. Моменти не створюються, вся гра відбувається у центральній зоні. Але, потужні Марсело, Тошич, Інлер, Абубакар, Хатчінсон вриваються до центральної зони і ведуть боротьбу за другий поверх. Бенфіку і Галатасарай просто продавили. Еркін, Бек, Куарежма, Адріано, Гьонул, Сахан – потужні фланги, які просто вантажать м’яч у центральну зону, де виграється боротьба. Тобто ми виявили ще одну потужну якість – гра на стандартах і навісах при позиційному нападі на другому поверсі. Хоча так, із Бенфікою гол був забитий Таліскою зі стандарту. Але, останні хвилин 15 Бешикташ відверто вантажив м’яч і регулярно вигравав боротьбу.

Чи варто казати про слабкі сторони? Особливо на фоні того, що Динамо зараз переживає не найкращі часи. Але, ми завжди із турками граємо і здобуваємо результат. Це історично складається, що наша збірна і наші клубні команди завжди вдало грають проти турецьких команд. Та це такий собі відступ був. Слабке місце –самі гравці. Так, всі вони досвідчені, але це все відпрацьований матеріал без жодної перспективи. По суті більшість гравців дограють кар’єру. Тому є досвід, але вже не має свіжості. Це складний психологічний момент. Хоча так, всі ці гравці професіонали.

Важливо сказати, що головною проблемою є воротарська позиція. Всі згадають СаШо, але не варто порівнювати великого кіпера із Толгою Зенгіном, який всю кар’єру провалює матчі. Тому і купували Бойко, що воротар не надійний. І все це відчуває захист. Центр захисту хоч і потужний, але нешвидкий. У команди та ж сама проблема, що і в Динамо. Центр поля не дає креативу. Все йде через боротьбу. Гольові моменти – результат боротьби і індивідуальних дій Куарежми чи Сахана. У грі не має системи, чіткої побудови. Головна ціль гри – зв’язати гру суперника. Наш головний козир – Гонсалез, Циганков і Ярмоленко. У Бешикташа не має гравців такого рівня в групі атаки. Взагалі не має фігури рівня Ярмоленко в команді. Тому ми можемо перемогти тоді, якщо виграємо боротьбу, виграємо підбори і правильно спрацюємо в атаці. Також важливо мати гравців, які зможуть підсилити команду з лавки запасних. В цьому матчі це повинні бути Циганков і Бєсєдін. Вони вміють виходити на заміни і за 10-15 хвилин додавати у швидкості і атакуючий агресивності. Саме агресивність, спортивна злість в цьому матчі повинна стати основою успіху. Хоча гра буде дуже в’язка і силова. А результат здобуде той, хто знайде в собі сили вигризти його.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2016, 22:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть