Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бешикташ, післямова

2016-09-29 00:25 Доброго вечора всім. Не знаю на скільки ця думка буде об'єктивною, хоча вона швидше є суб'єктивною. ...

Доброго вечора всім. Не знаю на скільки ця думка буде об'єктивною, хоча вона швидше є суб'єктивною. Як вболівальник Динамо, звичайно, я дивився матч з Бешикташем. Почитав коментарі, пишу рідко, читаю часто, але зараз захотілось написати. Далі по пунктах.

- 1. Циганков. Так, хлопець молодець, з цим не поспориш.

Але одразу ж згадуються слова батька: "Що він такого зробив, що заслуговує стільки уваги?", - не можу не погодитись. Гра Циганкова мені імпонує, але... Але вийшов хлопець другому таймі, забив гол. Так, це те, що нам бракувало. Але гравець матчу? Тобто гравець матчу лише через один дотик до м'яча? Тут також в кожного своя думка, але крім голу, нічого у грі Циганкова не згадується. Взагалом хлопець може стати майбітнім Динамо. На це звичайно надія, але героєя я його не назву.Але чи не правий Ребров, чи не заслужив минулим матчем проти Олімпіка Гонзалез основи?

- 2. Ярмоленко. Нічого "світлого" у грі цього виконавця я сьогодні не побачив. Фанатом Ярмоленко я є ще від часу "Бревмоленка", але про те, що він не пішов з Динамо я жалію дедалі більше і більше. Просте перетягування м'яча, жодного пасу в стінку, паси п'ятками в нікуди(гарно, але неефективно). Та ще й думка про те, що через Ярмоленко, важко буде заграти Циганкову... Ех... Ярмола, треба переходити, хоч кудись, але переходити! Затягування з пасом з надією показати свою техніку - це фішка Ярмоленко останнім часом

- 3. Мораес. Ой і важко цьому хлопчині даються матчі цього сезону за Динамо, ох і важко. Мораес непоганий форвард, але не рівень, хоча в Євпроі він би не загуився, як мені задється) Тут я навіть не маю, що сказати.

- 4. Гладкий. Повний нуль, повний нуль, повний нуль. І знаєте, що ще я скажу? Гладкий - повний нуль. Це гравець аутсайдера, або, можливо, середняка ЧУ, не більше. Ніколи не подобалась гра цьогго виконавця. Підписати цього гравця для Динаамо Київ? Не бачу жодного аргументу за. Не просто так же Шахтар не продовжив з ним контракт.

- 5. "Ну якщо вже не обігрувати команди рівня Бешикашу..." Рівня Бешикташу - чемпіона Туреччини? А хто сказав, що ЧУ сильніший, ніж чемпіонат Туреччини? Коли таке було, щоб гравець Барселони(Адріано) перейшов у ЧУ? Де в ЧУ грає чемпіон Європи(Куарежма)?

- 6. Найголовніше. Подивимось на склад основний склад ДК. Антунеш, Віда, Гонсалез - 3 легіонери в основі? Коли таке було раніше? Говориться, Ребров поганий тренер, поганий тактик, він нічого не міє, але кого йому випустити на поле? У нас нема хорошого півзахисту. На мою думку, ні Сидорчук, ні Буяльський, ні Гармаш - це не гравці рівня Ліги Чемпіонів, з якими можна вирішувати високі завдання. А хто залишається? Корзун? Федорчук? Більшого вибору у Реброва немає.


P. S. я не захищаю Реброва, гра Динамо мені не сильно подобається, але потрібно глянути правді в очі. Не той зараз склад , щоб претендувати на щось суттєве.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.09.2016, 00:25
RokiSS
Автор:
(RokiSS)
Статус:
Опытный писатель (363 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть