Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Після «Бешикташа»

2016-09-29 14:57 Рівна гра, приблизно рівних за силою суперників. Нічого особливо я не побачив. «Бешикташ» мав все вирішувати ...

Рівна гра, приблизно рівних за силою суперників. Нічого особливо я не побачив. «Бешикташ» мав все вирішувати в першому таймі, але не склалося. В другій половині гри відчув вже певний кураж і пропустив не зовсім обов'язковий гол. Далі вже «Динамо» мало всі шанси виривати перемогу.

В тренерських шахах я віддаю перевагу Гюнешу.

Два чоловіка по Ярмоленку, високий пресинг, що майже виключив із гри Рибалку та Гармаша. Насправді, не потрібно дуже багато зараз щоб залишити «Динамо» поза грою, на жаль. В середині другого тайму турки втратили ігрову дисципліну за що відразу були покарані.

В Реброва випали відразу три гравці в центрі поля: Сидорчук – відбуває дискваліфікацію за вилучення проти «Наполі», Федорчук( якого награвали на цей матч) – травмувався, а Буяльський отримав травму на самому початку гри. На мою думку, якраз свіжості та мобільності «Динамо» не вистачило щоб дожати суперника в другому таймі.

Напевно, що Корзун не розуміє російської мови. Інакше, я просто не можу пояснити його фол перед самим штрафним майданчиком. Я думаю, що Ребров про це говорив і не раз. Потрібно віддати належне, що таких фолів було не багато, тільки два. Під самий кінець гри у Куарежми вже не вистачило сил перебити стінку. За шість місяців Микити я так і не зрозумів, чим він кращий від наших існуючих гравців

Гра Рудька залишила двояке враження. ІЗ однією сторони – він дуже гарно діяв на виходах( турки доволі сильні в цьому компоненті, але вчора нічого так і не створили), але із іншої сторони – гра ногами( аби куди), помилки( в моменті коли Артур не відомо для чого залишив ворота, тільки підкат Хачеріді врятував від удару Абубакара, який вже бив в порожні ворота), нервовість ( що передавалося захисникам). На рахунок голу – нічого не можу сказати. Куарежма – майстер таких ударів, але, можливо, стінку можна було поставити краще і самому воротареві розташувати в більш зручному місці. По одному матчу судити не беруся. Все покажуть наступні ігри.

Циганков прогресує по іграх, прямо росте в кожному матчі. Був минуло року на матчах команди Ю -19, так він там теж був в повному порядку. Не знаю, цього не хотіли бачити, чи не могли. Вже тоді він міг приносити користь. Чекаю, що не гірше себе проявить Леднев

Спостерігаючи вчора за Мораєсом із ностальгією згадував Бангура, Мілевського( кращих зразків) та навіть Ідейе із Мбокані. Такого слабкого нападу в Києві вже давно не було.Мораєс сам по собі – виявився посереднім гравцем. Можливо трішки присутня техніка краще, ніж в інших, але особливо ніяких чесноти він більше не має. Рівень чемпіонату України не більше

На жаль, актуальною є роль лідера. За розмовами та ігровими вибором ігрових номерів- все гаразд, а коли потрібно взяти відповідальність на себе повести партнерів за собою – особливо немає кому. В матчі проти «Наполі» здалися після вилучення Сидорчука, один тільки Гармаш бився до кінця, а в Стамбулі взагалі такого не було.

Найважливіше, що «Динамо» поки в грі. Маючи одне очко ми маємо гарні шанси на друге місце. Все в наших руках. Тепер потрібно брати чотири очки в матчі із «Бенфікою». Зараз лісабонський клуб не виглядає монолітом, відчувається велике розбалансування в лініях. Є припущення, що минулий рік такий був вдалий через багаж колишнього тренера Жезуса( зараз тренує сусідній «Спортинг»), а зараз ми бачимо плоди роботи Руї Вікторії. Всі ці кадрові революції сили команді не додали.Для того щоб обіграти «Бенфіку» потрібно зіграти краще, ніж в двох попередніх матчах. Наскільки це можливо та реально – інше питання.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.09.2016, 14:57
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть