Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мераба чи Ось Вам)) Выбор редакции

2016-10-05 22:12 Тема збірної для мене завжди важка. А цей відбір він взагалі абсурдний, бо жоден адекватний вболівальник ... Мераба чи Ось Вам))

Тема збірної для мене завжди важка. А цей відбір він взагалі абсурдний, бо жоден адекватний вболівальник не хоче, щоб збірна їхала на цей турнір до країни агресора. Та попереду 2 важливі гри. Хоча і друга скандальна, бо ми будемо грати із країною, яку ми не визнаємо. Домашній матч буде в гостях. А перший наш домашній матч був при пустих трибунах.

Сам склад збірної викликав знову багато запитань, бо викликані легіонери, які у своїх командах не грають. Так, це стосується всіх легіонерів. У нас зараз єдиний легіонер у збірній, який грає – Шахов. Хоча і він не є стабільним гравцем старту. А єдиний стабільний гравець основи – Дмитро Чигринський, але його не викликали зовсім. Всі інші чи зовсім не грають, чи грають дуже мало. І знову таки, єдиний просвіт – Кравець, який забиває, хоча і майже не грає. Відсутність Макаренко і Гармаша, які вересень провели дуже пристойно. Макаренко нарешті пробився до основи Динамо, закріпився і почав показувати пристойний футбол. Гармаш провів декілька останніх матчів на дуже високому рівні. Але, тренерський штаб продовжує гнути свою лінію.
Можливо, що це і добре. Оптимістична новина, що кращий гравець вересня України, який набрав 5 балів по системі гол+пас, викликаний до збірної дійсно обнадіїла. Але звістка про травму засмутила. Бо та форма, в якій зараз знаходиться Віктор Циганков, збірній би допомогла у таких важливих матчах. Збірна залишилась без потужної бойової одиниці. Як і втрата Ракицького, який так само для збірної має вагу величезну. Втрата таких гравців, форма Коноплянки, не виклик до збірної Макаренко і Гармаша, відсутність ігрової практики у більшості легіонерів… це все не додає оптимізму. Дуже багато втрат. А вибір якісних гравців у нас і так не великий.

Але, Шевченко свій вибір зробив. Він відповідає за результат. Зрозуміло, що вся надія знову на Ярмоленко. І іншої альтернативи особисто я не бачу. Так, у нас є молодь, але це не лідери. Тренерський штаб за відсутності Гармаша і Циганкова знову буде робити ставку на Коноплянку і Коваленко. Коноплянка зараз можливо і вмотивований буде. Все ж йому треба доводити свою здатність вирішувати долю матчів. Склад збірної легко передбачити. Пятов, Бутко, Хачеріді, Кучер, Соболь, Степаненко, Сидорчук, Коваленко, Коноплянка, Ярмоленко і Кравець. Альтернатива – знову робити ставку на Коваленко в нападі і Зінченко знизу. Однак, я в такий варіант зараз не вірю. І підсилювати по суті майже не має ким.

Що можна сказати про сьогоднішню Туреччину? Арда Туран, який грає зараз стабільно у Барсі, потрапив у немилість Фатіх Теріма. Конфлікт між тренером і гравцем – публічна версія. Але, я думаю, що є і інша, політична. Втрата Турана для збірної рівноцінна нашій втраті Ярмоленко. Арда – багаторічний лідер, капітан збірної. Без нього ця команда слабша, бо не має вожака. А так у турків гарний вибір гравців середньої руки, кращий за наш. Середній рівень команди такий самий, як і в нас. Легіонери грають і є лідерами у своїх командах. Особливо виділяється пара з Байєра: Топрак і Чалханоглу. Вони є лідерами цієї команди, як і діючий новий капітан Топал. У тренера чудовий вибір молоді, а головною молодою зіркою є Мор, який поступово пробивається до складу Дортмунду.

Команда грає за нашою ж схемою, за тими ж принципами. Добре відомо, що це гравці технічні, емоційні, які грають саме на емоціях. Якщо гра йде, то вони можуть винести любого суперника. А от якщо гра йде важко, якщо їх залишити без м’яча, нав’язати боротьбу, силовий футбол… Так, вони вміють боротися, але якщо пропустять, то почнуть нервувати. Сьогоднішня Туреччина стала значно більш якісною, бо гравці грають у європейських чемпіонатах.

Не так часто роблю прогнози. Але зараз наш склад виглядає дуже слабо в атакуючому потенціалі саме через форму лідерів, через відсутність практики у легіонерів, через втрату через травми Циганкова і Ракицього, та через не виклик до лав збірної Гармаша. Шанси нашого суперника більші і через гру вдома, і через загально кращу ігрову форму складу, через більший вибір гравців. Однак, основи у нас за цінником приблизно рівні. Виграє той, хто буде кращим. Цього я нашим хлопцям і бажаю.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.10.2016, 22:12
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть