Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Антиукраїнська" політика каналів Ахметова. Выбор редакции

2016-10-10 23:00 Не хотів цього писати, але ледь не сказився, коли побачив усю "антиукраїнську" політику каналу Футбол1 ;( ...

Не хотів цього писати, але ледь не сказився, коли побачив усю "антиукраїнську" політику каналу Футбол1 ;(

Так, як я немаю змоги дивитися на великому екрані канал ТРК"Україна", бо "заблукалі грибники" його відімкнули ще 2 роки тому, але маю змогу дивитися Збірну України лише на Футбол 1.

А справа у тому, що вже другий матч поспіль, канал Ахметова, Футбол 1, знущається з вболівальників Збірної.

Спочатку Футбол 1 увімкнув трансляцію матчу Туречччина - Україна, коли лунав Гімн Туреччини, при цьому не показавши ГІМН УКРАЇНИ !!! Це ж робиться, панове ? І навіть ніхто не вибачився після цього. І канал Ахметова просто довід той факт, що канали Футбол ведуть антиукраїнську політику, як таж сама ТРК"Україна". Спеціально увімкнули трансляцію, коли вже пролунав Гімн нашої країни. Саме нашої країни,  не їхньої. Бо той же Рінат - людина без країни і совісті, якої у нього з роду не було.

Але учора ці "красавели" знов почали "виробляти". Цього разу вони показали Гімн України, але початок другого тайму увімкнули на позначці 47:05 !!! До яких пір, ці канали будуть вести українофобну політику ? Я не можу від початку до кінця подивитися матч і послухати Гімн своєї країни ;(

І ще "денисовци" придумали нову фішку на каналі Футбол 1 - це три матчі в одній картинці, коли грає Збірна України. Вони знущаються ? Матч Збірної України в одному куті екрана, а два матчі конкурента в іншому куті. Через це матч Збірної України важко розгледяти, та й ще матчі конкурентів відвлікають.

Просто слів вже не вистачає через цих українофобів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2016, 23:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть