Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Я завжди буду з Тобою!

2016-10-20 21:22 Чи все так погано? Чи відбувається щось, чого ви не очікували? Чи ми всі сподівались на ... Я завжди буду з Тобою!

Чи все так погано? Чи відбувається щось, чого ви не очікували? Чи ми всі сподівались на чудо? Я думаю, що скоріше за все так і є. Особисто я чітко все розумію. Коли команду поступово залишають лідери, інші лідери публічно заявляють про бажання залишити команду, бо вже її переросли, а нового підсилення не має.

Точніше підписують гравців, але ж всім відомо, що це не ті гравці, які здатні підсилити команду під ЛЧ. Ми вимагаємо від тренера результату. Але ж йому не купують гравців належного рівня. Команда за кадровим потенціалом продовжує втрачати. І після цього ми хочемо перемоги над командами, де вибір гравців кращий, ширший, якісніший? Особисто я думаю, що у цих складних умовах Ребров навпаки витискає із цієї команди, із цих гравців максимум.
Давайте подивимось на матчі у ЛЧ. По грі ми не поступились жодному супернику. Нас не возила жодна з цих команд. Так, нам не вистачає майстерності. Тому нам забивають, тому ми не забиваємо. Але за малюнком гри ми не поступаємось. Все в індивідуальній майстерності гравців. Антунеш – давно відома істина. Він гравець для іншого футбол, іншого рівня. Більш націлений на атаку, дуже слабкий при грі один в один. Якщо Сидорчук важкий і довго приймає рішення, якщо він не може іноді на швидкості віддати точний пас на 10-15 метрів, то це каже про його рівень. Але він веде боротьбу, вигризає м’яч, він паше на полі. Думаєте Ребров відмовився б від більш якісних півзахисників ніж Сидорчук, ніж Корзун, ніж Федорчук? Ні! Але де їх узяти, якщо президент не купує гравців? Всі кажуть про молодіжку. Так, дійсно молоді гравці технічно краще підготовлені, грають більш яскраво, індивідуально сильніші. Якісна молодь у Динамо. Але, сучасний дорослий футбол – в першу чергу боротьба. І гравець повинен виконувати функцію. І саме тому існує досвід. Саме досвід робить гравців якісними. Якщо поставити 11 гравців по 18-22 роки, то якими б Неймарами вони не були, але в цьому віці багато помилок. Інша справа, коли у досвідченої команди є 1-2 молодих таланти, які додають команді азарту, експресії.

Саме тому ми маємо те, про що говорили перед початком сезону. Ребров має гравців із обмеженим потенціалом. Загнати зараз замість них Ю19 – дурість. Бо гравцям у цьому віці треба обкататись. Інша справа, що Реброву треба було ще навесні почати підпускати активніше 2-3 молодих. Того ж Циганкова, Бєсєдіна, Очігаву. Не робити це зараз, коли помітно неозброєним оком, що команді не вистачає свіжості. Не фізичної свіжості, а саме тієї експресії, емоцій, запалу. Це все дає молодь. Зараз би трійка була готова, точніше вже б притерлась до основи, і грала б в основі із тим азартом, якого не вистачає і певним багажем досвіду. А з літа можна було б почати запускати ще 2-3 нових гравці. Дубінчака, Булєцу, Тимчика, Шапаренко…

Тому особисто у мене є лише одна претензія до Реброва. Він занадто пізно почав вводити молодь до складу. Він втратив мінімум півроку. Він же ш знав, що нових гравців йому не придбають. Він навпаки притягнув Гладкого і Громова, які стали баластом. А інакше команда б зараз виглядала набагато свіжіше, цікавіше і всі ми б бачили, що в основі грають 3-4 молодих гравця, що ще 2-3 є на запасі і виходять. Ми б бачили, що будується молода команда. А так час втрачено і ми у повній…

Однак, я почну с того, з чого розпочав. Ми маємо те, що передбачалось. І єдиний шлях –більше якісної молоді. На це потрібен час. Тому запасаємось валідолом і іншої команди все одно для мене не існує. Тому буду вірити і сподіватись.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.10.2016, 21:22
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть