Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про баласт, або кого мав на увазі Ігор Суркіс?

2016-11-22 20:17 Я дуже радий, що Ігор Суркіс визнав наявність гравців, які не приносять ніякої користі команди ні ...

Я дуже радий, що Ігор Суркіс визнав наявність гравців, які не приносять ніякої користі команди ні кількісно, ні якісно, тобто, баласту. Дуже сподіваюся, що все не обмежиться тільки визнанням, але будуть спроби реально позбутися гравців, які не приносять ніякої користі.

Мені не проблема полюбити гравця, який переходить із стану завзятого суперника, чи гравця, який вже раніше пробував свої сили в Києві, але не зміг закріпитися, я не дивлюся в паспорт на кількість років.

Головне – користь на полі. А все інше – лірика. Я абсолютно це пишу без прагнення когось образити
  1. Олександр Гладкий. Нападаючий повинен забивати. Він може бути без техніки, без швидкості, переходити із будь –якого клубу, але головний критерій форварда – голи. В Гладкого їх немає. Є тільки два асисти на Гармаша в матчах із «Сталю»( гостьовий) та «Волинню» ( домашній). Шансі та часу було надавалося достатньо. Особливо розтавання із Гладким є необхідним не тільки через власні невдачі, але і через прогрес Беседіна та Яремчука. Влітку цього року Гладкий підписав 3-й контракт із «Динамо»

  2. Валерій Федорчук. «Дніпро» розвалювався, але замість того, щоб брати золото ми взяли дерево…В «Дніпрі» були атакуючі гравці, яких так не вистачало Києву, але взяли тільки опорника. За рік гри в Києві Валерій провів всього декілька матчів( вийшов у минулому сезоні в Харкові, зіграв декілька хвилин на Суперкубок, виходив на заміну із «Ворсклою», грав у основі проти «Олімпіка» та «Бенфіки» в Києві), а весь інший час травмований. Дуже цікаво, як він проходив медогляд? В «Динамо» є Сидорчук та Буяльский, які нічим не поступаються Федорчуку та росте перспективний Оріховський. Тому нічого особистого, тільки факти. Влітку Федорчук підписав контракт на 2 чи 3 роки із «Динамо»

  3. Олександр Рибка. Після помилки в Олександрії він не грає. ІЗ того часу пройшло вже більше півроку. Тобто, воротар за доволі довгий час не зіграв у жодного офіційному матчі. Навіть у недавньому товариському матчі проти «Мілсамі» Рибці на полі місця не знайшлося. Зараз досвіду набирається Рудько. Що буде далі – я не знаю. Все може викрутитися в будь –який бік. Має гарну перспективу Маханьков, який вже зараз грає за дуль. Безперечно Рибка – талановитий та кваліфікований воротар, але без довіри тренера – нічого не буде. Контракт із «Динамо» завершується 31 грудня

  4. Євген Селін. Людина повернулася із оренди, але навіть в заявку не потрапляє. В центрі захисту є молоді Очігава, Бурда, Лук’янчук, а зліва – Осман, Михайличенко( якраз зараз із Богдана намагаються зробити лівого захисника) та Дубінчак. Контракт Селіна із «Динамо» до кінця сезону.

  5. Артем Громов. Поки Громов спромігся в Києві не віддати жодного асиста та не забити жодний гол. Хоча Ребров йому довіряв та давав шанси, особливо на початку сезону. Схоже, що Громов живе в якій іншій реальності. Зараз в «Динамо» розкрився Циганков, який по праву, на мою думку, справедливо є гравцем основного складу. В команді Ю -19 росте Лєднев та Янаков. Мені імпонують обидва гравців. Я впевнений, що за ними майбутнє київського клубу. Той же Лєднев вже зараз, на мою думку, може приносити користь першій команді. Судячи із матчу Ю -19 проти «Олександрії» Богдану вже не цікава першість юнаків. Громов цього літа підписав контракт на 3 роки із «Динамо»

  6. Олег Гусєв. Час іде, і зупинити його не можливо. На жаль, Гусєва пішов не великим. Зараз Олег не завжди потрапляє до заявки. Росте Циганков, є Гонсалес, Ярмоленко поки в команді, є також сподівання на Лєднева та Янакова. Відверто жаль, що так завершується епоха. Контракт Гусєва із «Динамо» діє до літа

  7. Сергій М’якушко. Дуже ретельно стежив за Сергієм під час останнього товариського матчу проти «Мілсамі». Незважаючи на дуже гарний гол із штрафного, більше нічого не побачив. Крайній півзахисник повинен тікати, загострювати, обігрувати, робити гострі передачі, але цього, на жаль, немає. М’якшко вже зараз 23. Час перспективності вже минув.

  8. Микита Корзун. Якщо до команди приходить легіонер, так він повинен буде сильнішим від тих гравців, які вже є в команді, або хоч показувати прогрес. За майже сезон в Києві не побачив жодної чесно за яку білоруса запросили до Києва. Навпаки, коли грає Корзун суперник виходить із оборони як хоче та коли хоче( «Ворскла», «Волинь», «Сталь»,). Наглядний приклад був домашній матч проти «Бенфіки». Про креатив – мова не йде взагалі. Навіть в збірній Білорусії, яка грає у відвертий автобус, далеко не основний. В юнацькій команді має доволі гарні перспективи Алібеков та Калюжний. Минулої зими підписав контракт на 5 років із «Динамо»

  9. Микола Морозюк. Помилка в матчі із « Ворсклою», помилка в матчі із «Шахтарем». Це вже декілька очок менше відставання від «Шахтаря». Це тільки гольові помили, а ще вистачає таких, які тільки дивом не завершилися голом( «Дніпро» вдома, «Карпати» в гостях ). Звичайно є голи із штрафних, але для захисника важливіше інше. Але тут проблема в тому, що Даніло Сілва травмований, причому травмований на довго. В Тимчика я поки не вірю. Особливо це стосується захисних функцій. У нього навіть є проблеми навіть на рівні Ю -19. Тому, напевно, потрібно залишати. Контракт Морозюка розрахований ще на півтора роки.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.11.2016, 20:17
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 1 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть