Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Їхали козаки, їхали на Євро. День другий. Світ на колесах, серія друга або Чотири країни за один день

2016-11-25 18:50 Під час подорожі доводилось часто зупинятися для того, щоб заправити авто. Одна з таких зупинок 11 ...

Під час подорожі доводилось часто зупинятися для того, щоб заправити авто. Одна з таких зупинок 11 червня принесла вельми цікаву зустріч. Але про все по черзі.

З Лодзі виїхали рано-вранці. Виїхали з проблемами-ремонтувався автобан і ми ніяк не могли знайти дорогу. Довелось питати місцевих. У відповідь місцеві нам сказали: "Rowno".

Тобто-прямо. Так і зробили.

За деякий час поснідали у кафе на одній із заправок. І-їдемо далі. За кілька годин перетинаємо кордон і в'їжджаємо до економічного і, значною мірою, політичного серця Європи-Німеччини. Перевірок не було жодних, ми навіть стовпа якогось на кордоні не помітили. І знову-вітряки, вітряки... Якщо у Польщі їх було багато, але вони були поодинокими, то в Німеччині вони були групами.

В Німеччині ми не зупинились у жодному місті. Однак, та частина подорожі, що прийшлась на цю країну, дуже запам'яталась. По-перше, тим, що наш водій весь час намагався сфотографувати дорогу на Берлін і це в нього не виходило. По-друге, двома зустрічами.

Перша з них трапилась під Берліном за доволі кумедних обставин. Ми саме вийшли з "форда" пообідати. І тут під'їхав бусик. Ми спершу подумали-німці. Втім, "німці", очевидно, почувши, як ми розмовляємо, вилізли з бусика. Пролунало "Слава Україні!". Свої. Розговорились. Виявилось, що компанія в бусику також їде Франції. Згодом ми їх бачили у готелі в Брюгге.

Взагалі, під час поїздки не раз доводилося вітатися і говорити, мов з добрими знайомими, з людьми, котрих раніше зовсім не знали. На чужині усі співвітчизники-свої.

Друга зустріч трапилася за таких обставин. Ми вирішували яким шляхом нам їхати: через Дюссельдорф чи через Дортмунд. Вирішили: Через Дортмунд. Неподалік цього міста ми заправили "форд", повечеряли і коли вже збирались їхати, то побачили двох німецьких фанів. Вони їхали фургоном. Поговорили англійською. Німці сказали, що їдуть до Лілля. Ми їм кажемо: "З вами буде нереально важко". Німці відповіли, що, мовляв, перший матч, фаворити втягуються і взагалі шанси завжди є. Зійшлись на тому, що обидві команди повинні проходити далі...

Надвечір перетинаємо кордон з Голландією. А вже за годину опиняємось у Бельгії. Зупиняємось у Брюгге. Це місто на подальші два дні стане нашою "базою". А поки що ми дізнались результати матчів 11 червня і лягли спати в передчутті наступного дня і першої гри на Євро.

Отаким був день 11 червня. Ми побували одразу в чотирьох країнах: Польщі, Німеччині, Нідерландах та Бельгії. Цей день був другим і останнім, що його ми практично повністю провели у авто. Взагалі, десяте й одинадцяте червня-найважчі дні поїздки. Далі вже було легше.

(Про перший матч на Євро-завтра)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.11.2016, 18:50
auto-volodya-del-bosque
Статус:
Наставник (1011 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть