Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Їхали козаки, їхали на Євро. День сьомий. Ліонська ганьба

2016-11-30 23:25 Ліонська ганьба. Саме так назвав той матч Тато. Все-через рівень "гри" збірної України. Ми виїжджаємо з ...

Ліонська ганьба. Саме так назвав той матч Тато. Все-через рівень "гри" збірної України.

Ми виїжджаємо з Мазі вранці. На під'їзді до стадіону заблудились. Довелось запитувати дорогу у місцевих велосипедистів. Доїхавши, ідемо в супермаркет поблизу стадіону. Там до нас підійшов один із вболівальників і повідомив новину-на стадіоні буде Олланд, а тому-жодного алкоголю.

Але, ми його купувати й не збирались. Ми купили лише виноградний сік.

Як уже після гри розповідав наш товариш, перед матчем футбольних збірних він разом з деякими іншими фанами пішов до фан-зони грати у дуже своєрідний футбол-щось на зразок настільного футболу, тільки замість фігурок-люди. В цьому футболі наші фани розбили північних ірландців 4:1, а наш товариш забив один з голів. Ех, якби вболівальники своє Євро проводили...

На стадіон зайшли без пригод. Я помітив цікавий напис: "OL Store". Звісно, розшифровувався цей напис, як "Olympique Lyonnais Store". Але читалось-майже "Ольстер".

Тата вразило виконання північними ірландцями своєї пісні. В нас же-знову половина не знає слів пісні "Їхали козаки". Не лише по цьому фактору видно було, що ми програємо ще й у культурі вболівання, а й по тому, що північні ірландці організованіше підтримували своїх.

Сам матч описувати не буду-опишу деякі цікаві моменти, що коїлись на трибунах.

В першому таймі нашу збірну активно підтримувала... група французької молоді. Напевне, вони випадково опинились в нашому секторі, а наші фани їх загітували. Вони якийсь час побули на трибунах навіть після першого голу. Потім, звичайно ж, розійшлись.

Можна сказати, що перший гол я накаркав. Просто висловив, коли призначили в наші ворота той штрафний, що "зараз нам прилетить". Прилетіло...

Ну й не можна не розповісти про те, що відбулося після матчу.

Північноірландці стали по два боки тротуару і коли вийшли наші фани, то... почали аплодувати!!! Видно було, що влаштували це вони не зі зверхності, а з бажанням підбадьорити своїх суперників-нас. Це вразило всіх.

Розчарованими повертаємось до Мазі і дивимося матч Німеччина-Польща, який підписав вирок українській збірній.

Ось таким був день 16 червня. День, що ознаменувався ганьбою збірної і розбитими мріями.

(Завершення циклу "Їхали козаки, їхали на Євро-завтра)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.11.2016, 23:25
auto-volodya-del-bosque
Статус:
Наставник (1011 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть