Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Маленький промінь сонця в похмуру погоду

2016-12-02 19:24 Не так давно молодий аргентинський спеціаліст Даріо Друді був звільнений із посади головного тренера кропивницької «Зірки» ...

Не так давно молодий аргентинський спеціаліст Даріо Друді був звільнений із посади головного тренера кропивницької «Зірки» Головна причина – конфлікт із своїм помічником Віктором Догадайло. Суть в тому, що досвідченого тренера поставили « підпирати» молодого іноземного спеціаліста. А він просто підсидів

Я так думаю, що Віктор Гаврилович Догадайло користуючись можливість прямого спілкування із власником команди паном Березкіним змін переконати його в у власній професійній придатності, обіцяючи, що гірше не буде та команда реально буде боротися за першу шістку.

Якщо при Друді «Зірці» прививали іспанський стиль футболу із контролем м’яча, коротким пасом, великих рухом без м’яча, флангових атаках. Майже відсутні довгі передачі. Було приємно дивитися на гру команди, яка просто грала у футбол незважаючи на суперника. Ніяких автобусів, ніяких окопів. В першому колі проти «Динамо» на Олімпійському «Зірка» хоч програла, але залишила дуже приємна враження своєю грою. Скажімо, не так багато суперників наважаться так відкрито грати в Києві. Видно, що команда росла розвивалася, так само, як і розвивалися гравці.

При Догадайло в другому матчі «Зірка» вийшла на матч в Одесі проти «Чорноморця» із трьома центральними захисниками. Це проти «Чорноморця», який сам більше думає про оборону і всю атаку будує через стандарти та швидкий вихід із оборони. Якщо забрати вихованця «Шахтаря» Білоніга, який після скидання по Росії повернувся до України( свого часу подавав не менші надії,ніж Зінченко, Коваленко та Борядчук) із його швидкісними чеснотами. Так гра «Зірки» повний жах. Команда не може зв’язати три паси навіть на власній половині поля, а вся атака будується через довгі передачі, які дуже часто йдуть в нікуди.

За моєю інформацією Друді знаходиться зараз в Києві. Не так давно він був помічений на матчі чемпіонату України між «Динамо» та «Сталю». Наскільки я знаю, певні погляди на нього має ФФУ. Яке хоче запропонувати молодому аргентинському спеціалісту роботу в якійсь із молодіжних чи юнацьких збірних. До Кропивницького Друді працював в системі « Вільярреалу» в штабі колишнього тренера Марселіно. Даріо якраз відповідав за молодіжний напрямок. Система « Вільярреалу» зараз вважається однією із найбільш сучасних та прогресивних. Юнацькі команди мають певні успіхи. До речі, в системі « субмарини» працює син Мирона Маркевича Остап.

Якщо це призначення відбудеться – це буде величезним кроком на зміну системи. Тому що рівень юнацького та молодіжного футболу в нас бажає кращого. Наприклад, команду Ю -19 очолює Володимир Циткін. Команда складена із гравців Ю -19 «Динамо», які зараз феєрять на всю в юнацькій ЛЧ, в збірній зовсім інший футбол, причому не в кращу сторону. Молодіжна збірна Олександра Головка теж не складає сильного враження. Команда Олександра Борисовича просто заважає грати у футбол іншим, а сама виходить із проблем суперника. Звичайно, що результат – дуже важливий на юнацькому рівні( перемоги над Францією та Ісладнією), але не менше важливим є підготовка гравців для головної команди, яка сповідує зовсім інший футбол. А із цим проблеми. Скажімо, попередник Головка Сергій Ковалець за півтора цикли не підготував майже жодного футболісту до збірної. Головко вже може записати собі в актив Беседіна, якому завжди допомагав, незважаючи на гру за клуб.

Не так давно помічник Андрія Шевченка у збірній Рауль Ріанчо говорив про бажання побудувати єдину модель гри для всіх збірних. Даріо Друді проглядається, як криатура Ріанчо, я так припускаю. Наскільки це можливо та реально? Я не знаю, але дуже хочу щоб Друді залишився. Між –іншим, київському «Динамо» теж варто більш ретельно придивитися до цього тренера, мається на увазі роботу у молодіжному напрямку та іспанський вектор розвитку команди.

P.S Окрмо хочу подякувати Андрію Богушевському за те, що нагадав мені про мій літній запис, коли я засумнівався у тренерсьиких здібностях молодого аргентиського тренера. Дійсно, своїми справами та сприяняттям футболу Друді змусив мене змінити своє ставлення до себе кардинально. Але на скидку варто сказати, що майже кожен іноземець чогось досягає в українському футолі. На жаль, ми так і не навчилися готувати трененрів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.12.2016, 19:24
02.12.2016, 19:24
257625 4 WOOLF_D, Velik, bam73, vbeznos
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть