Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Внутрішня селекція, або гра на випередження

2016-12-04 17:10 Київському «Динамо» без нової крові не обійтися. На жаль, чи на щастя, зараз такий час, що ...

Київському «Динамо» без нової крові не обійтися. На жаль, чи на щастя, зараз такий час, що кваліфікованих легіонерів запросити буде неймовірно важко через ситуацію в країні та економічний стан. Тому величезні сподівання на власну школу. Хочеться вірити, що Віктор Циганков це тільки перша ластівочка, а за ним ще послідують гравців.

Окрім цього варто також слідкувати за внутрішнім ринком. Незважаючи на рівень чемпіонату залишилися ще гравці, які варті уваги.

Виділю гравців, які на мою думку, провели дуже цікаву осінь і мають перспективу розвиватися далі

Валерій Лучкевич. «Дніпро» почало «штормити», коли Лучкевич отримав травму. Це було в домашньому матчі проти «Зорі». Після цього пішла велика серія без перемог для дніпровського клубу. Повернувся Лучкевич, і «Дніпро» переміг двічі «Ворсклу» ( раз в кубку, раз в чемпіонаті), знову здолав «Зорю». Вся сутність Лучкевича – в швидкості. Після повернення Валерія команда Михайленка почала виглядати набагато цікавіше в атаці, збільшилася кількість флангових подач та прострілів.

«Динамо» якраз дуже не вистачає швидкості. Спринтерів в «Динамо» зараз майже немає( порівняно Ярмоленко, Дерліс, Циганков і то це не найшвидші навіть на рівні чемпіонату) . Лучкевич в цьому компоненті міг би дуже додати Києву .

За стилем та манерою гри молодий гравець «Дніпра» мені дуже нагадує Олега Лужного. Така само самовіддача, бажання, непоступливість, самопожертва, готовність битися до останнього подиху тільки Валерій має кращу швидкість. Таких вольових гравців у Києві теж немає. Даніло вже – 30 і він має травми, Морозюк – дуже не надійний в захисті, а на Тимчика сподіватися ще рано. По тому, що я бачив за молодіжну команду- Олександр має великі проблеми із виконанням своїм прямих обов’язків. Ситуація із «Дніпром» зараз не зрозуміла.

Ніхто не знає, що буде із командою. Вже зараз є інформація, що Лучкевичем цікавляться зарубіжні клуби. Так влітку говорили про німецький «Дармштадт», а зараз про бельгійський «Гент». В ЗМІ називалася приблизна сума за яку Коломойський готовий продати Лучика, це 3 мільйона євро.

Євген Мартиненко. В «Динамо» зараз тільки два центральних захисника після продажу Драговіча. Тут без ротації та конкуренції дуже важко обійтися. Бурда постійно травмований, в Очігаву не зовсім вірить Ребров. Мартиненко – лідер захисту одеського «Чорноморця». Високий, гарно грає головою біля обох воріт, читає гру, не програє майже нічого в один в один, вміє страхувати, має пристойну швидкість. Свого часу Мартиненка ще Григорчук разом із Данченко підтягував із дубля до основної команди. Пройшовши мідні труби молодий захисник показує доволі серйозну гру.

Певні види на Євгена має «Шахтар», якому не вистачає дуже високого центрального захисника( мало віри в Кривцова, стоїть вибір між Форстером та Мартиненком). Донецький клуб на «одеській грядкі» пасеться не вперше, влітку за такий маршрутом перейшов Олег Данченко( бачили в ньому один із варіантів заміни Срни, але не вразив на зборах Фонсеку, тому повернувся до Одеси в оренду)). Тому потрібно бути наполегливим. Не думаю, що буде великою проблемою домовитися. Скажімо влітку відпустили того ж Данченка. З’являлася інформація, що сума склала 600 тисяч.Зараз в Одесі грають в оренді два динамівця – Олександр Андрієвський та Влад Калітвінцев. Тому не варто відкидати варіант із обміном.

Віктор Хомченко. Дуже цікавий гравець креативного плану(чого так не вистачає «Динамо»). Найголовніше, що він думає на полі, намагається грати у футбол. Має дуже тонке розуміння гри. Може віддати дуже тонкий пас, може обіграти один в один. Але дуже не стабільний. За стилем гри та зовні дуже нагадує Андрія Ярмоленка. Може діяти, як в центрі, так і на фланзі.

Зараз має певний конфлікт із Кварцяним. Тому майже не грає за «Волинь». Віталій Володимирович не любить зайвого індивідуалізму. Погрожував армією, але знаючи Кварцяного можна говорити про особливі методи виховання.

Андрій Лунін. Дмитро Михайленко давав шанс більш досвідченим воротарям, але за свою можливість вхопився обома руками тільки 17-ти річний (1999 року народження) Луніні. Стійкий психологічно, має гарну реакцію, грає добре на лінії та на виходах. Це може бути дуже актуальним через завершення кар’єри Шовковським, завершення контракту Рибки( 31 грудня 2016 року вже вільний), рівня Коваля, постійних помилок Рудька. В «Динамо» є свій талан Маханьков. Але не знаю, на скільки в ньому перспективу бачить тренер воротарів Михайлов.

Луніни вже зараз активно цікавиться «Шахтар»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.12.2016, 17:10
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть